I w tym upatruję nadzieję, na poprawę. Jednak % tych inteligentnych inaczej jest nadal spory i do tego dość konfliktowy.MisiekK pisze:Nie trzeba - ludzie nie sa wcale tacy glupi jak niektorzy urzednicy wmawiaja.
Ciepły guzik
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
No i jak się ma praktyczne stosowanie ciepłego guzika? Z moich obserwacji wynika, że nędznie. Niech ZTM naprawdę zacznie już monitować przewoźników, bo inaczej znów będziemy mieć do czynienia ze "sztuką dla sztuki". I niech zacznie od MZA!
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie. SU18 z Woronicza nie mają nalepki na pierwszych drzwiach, mimo iż od środka działa tamże CG.Flash8222 pisze:Akurat naklejki są na wszystich drzwiach autobusów które są wyposażone w 'ciepły przycisk'.KZR pisze:Albo z tego że nie ma na pojazdach nalepek informujących o rozpoczęciu akcji CG
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
Dziś rano zdrowo wkurzył mnie Mobilis, który przyjechał przed czasem, otworzył wszystkie drzwi, wsiadłem, byłem jedynym pasażerem i pan jeszcze odczekiwał 3 minuty do godziny odjazdu z al.Witosa z tymi drzwiami otwartymi  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Wczoraj tak samo dwa razy na 130, jakieś SU18 - najpierw na pętli kilka minut, wszystkie drzwi otwarte i potem na przystanku jak 2 kobitom bilety sprzedawał, wszystkie drzwi otwarte. Wieczór to był i ziąąąb...R-9 Chełmska pisze:Dziś rano zdrowo wkurzył mnie Mobilis, który przyjechał przed czasem, otworzył wszystkie drzwi, wsiadłem, byłem jedynym pasażerem i pan jeszcze odczekiwał 3 minuty do godziny odjazdu z al.Witosa z tymi drzwiami otwartymi
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
- R-9 Chełmska
Ogólnie pecha mają linie o woooooooolnych czasach przejazdu. SU18 na 148 na Siekierkach-Sanktuarium wyczekiwał dziś 5 minut, na szczęście z zamkniętymi drzwiami (tj. z ciepłym guzikiem). Wczoraj zaś inne SU18 na tejże linii jechało bardzo powoli i długo obsługiwało przystanki, oczywiście ze wszystkimi drzwiami...Piotrek pisze:Wczoraj tak samo dwa razy na 130, jakieś SU18 - najpierw na pętli kilka minut, wszystkie drzwi otwarte i potem na przystanku jak 2 kobitom bilety sprzedawał, wszystkie drzwi otwarte. Wieczór to był i ziąąąb...R-9 Chełmska pisze:Dziś rano zdrowo wkurzył mnie Mobilis, który przyjechał przed czasem, otworzył wszystkie drzwi, wsiadłem, byłem jedynym pasażerem i pan jeszcze odczekiwał 3 minuty do godziny odjazdu z al.Witosa z tymi drzwiami otwartymi
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Dziś jechałem mobilisowym 139 koło 21 i kierowca na przystankach normalnie otwierał drzwi, nie stosując ciepłęgo guzika. Norma.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Nalepki są dwustronne - pewnie dlatego nie ma ich na pierwszych drzwiach.R-11 Kleszczowa pisze:Nie. SU18 z Woronicza nie mają nalepki na pierwszych drzwiach, mimo iż od środka działa tamże CG.Flash8222 pisze: Akurat naklejki są na wszystich drzwiach autobusów które są wyposażone w 'ciepły przycisk'.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
To wiele wyjaśnia. OIDP to kiedyś były jednostronneJamnik pisze:Nalepki są dwustronne - pewnie dlatego nie ma ich na pierwszych drzwiach.R-11 Kleszczowa pisze: Nie. SU18 z Woronicza nie mają nalepki na pierwszych drzwiach, mimo iż od środka działa tamże CG.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pamiętam (z pojazdów Mobilisu), że rok temu (może dwaJamnik pisze:Ja mam dwustronne. Przed chwilą sprawdziłem.R-11 Kleszczowa pisze:To wiele wyjaśnia. OIDP to kiedyś były jednostronne![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Taa, w U18 MZA są te naklejki chyba dwustronne i efekt taki, że pod światło obrazy się nakładają i nic z nich wyczytać nie możnaR-11 Kleszczowa pisze:Pamiętam (z pojazdów Mobilisu), że rok temu (może dwa) nalepki były naklejone obok siebie - jedna do wewnątrz, druga na zewnątrz.
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...