A cfaniaczku stalowa ma bródnowskie linie i zobacz ja wyglądają te many.michał1984 pisze:Ostrobramska ma takie linie jak 514,521,702,704 i chyba więcej nie musze nic pisać
Wandalizm w autobusach, tramwajach i w metrze
http://www.youtube.com/watch?v=4iSwjKupCO0
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
CAŁA PRAWDA O LEWAKACH
-
michał1984
Szczeze mówiąc nie,ale do dzis pamietam słowa kierowcy 520 w czasie pierwszych dni obsługi 8401 powiedział cytuje "jak puszczą te autobusy na 702 lub 704 to długo nie pojeżdzą czyste"Nie pisze to zeby w jakis sposób obrazic ludzi mieszkający w Otwocku czy w Halinowie,ale jednak jest w tym troche prawdy co mówił kierman.Masz racje stalowe many tez wyglądają tragicznie,sam mieszkam na bródnie i nie raz widziałem jakie ekipy wysiadają z autobusów zwłaszcza późnym wieczorem wiec nie ma sie co dziwić.Reguły nie ma ale są linie bardziej lub mniej bezpieczne.
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
- Solaris U10
Ha wandalizm to mało w autobusach, niech ktokolwiek pojedzie potrójniakiem, o zgrozo. W trzecim wagonie można się pochlastać.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
- kulikowski
Moja mama jechała dzisiaj 123 z Meissnera na pl Szembeka. Na przystanku Łukowska wsiadł do autobusu jakis "bezdomny" z masą rupieci. Zaczela się awantura , potem kopanina w wyniku ktorej wybito szybę w drzwiach a bezdomny z rzeczami znalazł się z powrotem na przystanku. Kierowca wyszedł z kabiny, sprawdził że szyba jest wybita po czym pojechał z resztą pasażerów dalej.
-
kozioł
Na kraniec chciał dojechać kiero pewnie , raz widziałem SU15 z rozwaloną szybą, też w drzwiach, ale w środku ludzie, mocno się zdziwiłem....
Powinien być ewidentny zakaz , autobusy są często, a przez zbitą szybę w drzwiach jakieś dziecko może wypaść
No, ale zaraz odezwą się obrońcy, że lepiej jechać, niż poczekać kilkanaście minut ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Powinien być ewidentny zakaz , autobusy są często, a przez zbitą szybę w drzwiach jakieś dziecko może wypaść
No, ale zaraz odezwą się obrońcy, że lepiej jechać, niż poczekać kilkanaście minut
kozioł pisze:Powinien być ewidentny zakaz, autobusy są często, a przez zbitą szybę w drzwiach jakieś dziecko może wypaść.
To jakiś tydzien temu jechałem jakims Ikarusem na 401 który co prawda był cały ale za to na podłodze przed przegubem było pełno odłamkow szkła po rozbitej szybie. Widać szybę udało im się wstawić ale posprzątać już nie.MZ pisze:kozioł pisze:Powinien być ewidentny zakaz, autobusy są często, a przez zbitą szybę w drzwiach jakieś dziecko może wypaść.Niekoniecznie to, ale odłamki szkła mogą kogoś zranić.