Nigdzie nie napisałem, że cośkolowiek zakazuję - na zdrowie. Tylko wskazuję, że założenia są zupełnie inne. Ale OK - Z mojej strony EOT.Bastian pisze:Smuci natomiast zakaz pisania o tym, jak było.
PS - Zrób z tym postem co chcesz
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Nigdzie nie napisałem, że cośkolowiek zakazuję - na zdrowie. Tylko wskazuję, że założenia są zupełnie inne. Ale OK - Z mojej strony EOT.Bastian pisze:Smuci natomiast zakaz pisania o tym, jak było.
Nie bronię bylejakości - kamieniami najpierw niech rzucają ci, którzy nigdy błędów nie popełnili. Łatwo jest krytykować, gdy samemu nie przeszło się drogi organizacji takiej imprezy, uzgadniania stron etc. Wiele rzeczy z ub. roku teraz poprawiono - na XX finale będzie jeszcze inna koncepcja, bo ta z wczoraj się nie sprawdziła. Ale naprawdę - EOT.Bastian pisze:Natomiast byłoby fajnie, gdyby było jeszcze lepiej, niż jest, bo bronienie bylejakości (póki się udaje) źle się w końcu kończy. Ot co.
Dorzucisz za rok - z procentemBastian pisze:PS Dorzuciłbym też coś, gdybym wcześniej wpadł na to, by się wybrać w kierunku tramwaju z napisem "wycieczka".
Nigdy się nie zgodzę z takim podejściem - musielibyśmy wtedy zamknąć forum. Albo powyrzucać wszystkich spoza ZTM, MZA, TW itp., bo nikt inny nie miałby prawa się odezwać. A już widzę, co te instytucje mogłyby odpisywać skarżącym się pasażerom...MisiekK pisze:kamieniami najpierw niech rzucają ci, którzy nigdy błędów nie popełnili.
Teraz to żaden EOT, bo w końcu wydusiłeś z siebie coś do rzeczy. Co zostało poprawione? Czego się nie udało poprawić? Co z tego roku wymaga poprawki? Co sprawiło, ze w tym roku zebrano więcej? O tym można pogadać!MisiekK pisze:Wiele rzeczy z ub. roku teraz poprawiono - na XX finale będzie jeszcze inna koncepcja, bo ta z wczoraj się nie sprawdziła.
Koncepcja trasy... ZDECYDOWANIE. Po ruszeniu z Marymontu, dowieźliśmy kilka osób do, zdaje się, Okopowej... Potem aż do petli Piaski było PUSTO. Na Piaskach prawie półgodzinny postój, na totalnym zadupiu - nawet nie można było zjeść nic ciepłego. Dalsza część trasy z Piasków - dłuuuuuugo na pusto. Przez ten czas udało mi się zebrać 2 złote, kiedy na Piaskach zaczepiłem kogoś na ulicy. Przez dobre dwie godziny.Bastian pisze:Co z tego roku wymaga poprawki?
W mojej ocenie? Tylko i wyłącznie większe sumy wrzucane przez darczyńców. Stosunek liczby banknotów do liczby "miedziaków" uległ znaczącemu wzrostowi... Wydaje mi się też, że wrzucano dużo pięciozłotówek i zestawów po kilka jedno- i dwuzłotówek... Z zeszłego roku zapamiętałem raczej wiele drobnych monet...Bastian pisze:Co sprawiło, ze w tym roku zebrano więcej?
Wypraszam sobiehafilip84 pisze:Na Piaskach prawie półgodzinny postój, na totalnym zadupiu
Ale zawsze była tak stawianaBastian pisze:Nie akceptuję takiego stawiania sprawy.
Raczej "super" specjalistyczna elektronika BUSE...Co ma Pesa do tego ?m72 pisze:Super specjaliści z Pesy...ashir pisze:Na wyświetlaczu był napis WYCIECZKA - dużo mówiący pasażerom. Natomiast w środku wyświetlała się trasa linii 1
A to pozdrawiam z drugiego wagonu na odcinku CENTRUM - NOWE BEMOWO. Nie zauważyłem, kto był w pierwszym.a/p TALENT pisze:Osobiście zaliczyłem kurs z brygadą M1 od przystanku Marynin do pętli Nowe Bemowo / ok. 14.45 w pierwszym wagonie /.
Choćby podczas tego długiego postoju na pętli CM. WOLSKI. W "przedziale służbowym" byli w zdecydowanej większości wawkomowicze. Nie gryzą.ashir pisze:Kiedy miałem się podzielić uwagami?