Napisz 17, będzie robiło lepszy efekt.nowy90 pisze:Często jeżdżę w szczycie do Reduty SKM do Zachodniego i dalej 517. Widzę że dużo osób czeka specjalnie na przystanku na 517 opuszczając inne linie. Powód prosty jedzie do Reduty 1,5 minuty a 127 około 7 minut może.
Niezabieralne 517?
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak się składa, że niejednokrotnie miałem okazje i dlatego nie uwierzę w te bzdury, które wypisujesz.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Gdy mi się 517 na pl. Narutowicza trafiało, rzadko podróż nim miała charakter masochizmu. No, chyba, że w sekcji B ikarusa.
Wg mnie ZTM powinien popytać pasażerów co oni myśla o tej lini i powini zrobić tak jak ludzie chcą , ci którzy jeżdżą nim , a nie jakieś głupie podchody robią !!!Delfino pisze:No tak wszystkim się zdawało, wszyscy mają zwidy, wszyscy kłamią, w ogóle spisek pasażerów, aby zachować muchowoza. Dobrze się czujecie?
#5690 07.11.1997-10.09.2013
- Bastian
- Sułtan Maroka
A czemu tylko tej linii? Każdej! I każdą puszczać trzy razy częściej!5690 pisze:Wg mnie ZTM powinien popytać pasażerów co oni myśla o tej lini i powini zrobić tak jak ludzie chcą
Za jakie grzechy...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Pasażer zawsze, odpowie tak jak mu wygodnie jest. Nawet jakby miał jechać 2h bez przesiadki to będzie jechał pomimo, że z przesiadkami zaoszczędzi 1h...5690 pisze:Wg mnie ZTM powinien popytać pasażerów co oni myśla o tej lini i powini zrobić tak jak ludzie chcą , ci którzy jeżdżą nim , a nie jakieś głupie podchody robią !!!Delfino pisze:No tak wszystkim się zdawało, wszyscy mają zwidy, wszyscy kłamią, w ogóle spisek pasażerów, aby zachować muchowoza. Dobrze się czujecie?
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
15 minut dłużej, ale od tych zakrętów zajebiście boli głowa. Nigdy nie zdarzyło mi się nie zmieścić do 190. A jeździłem i jeżdżę o zupełnie różnych porach. 
Co do niezabieralności 517, to muszę przyznać, że czynię ostatnio pewne obserwacje i rzeczywiście wniosek z nich płynie taki, że linia w obecnym kształcie nie ma sensu. Autobusy JEŻDŻO PUSTE. Z powodu tych mrozów, cieszy przynajmniej fakt, że nasz czas ferii wzrosła punktualność.
Co do niezabieralności 517, to muszę przyznać, że czynię ostatnio pewne obserwacje i rzeczywiście wniosek z nich płynie taki, że linia w obecnym kształcie nie ma sensu. Autobusy JEŻDŻO PUSTE. Z powodu tych mrozów, cieszy przynajmniej fakt, że nasz czas ferii wzrosła punktualność.
Klient nasz pan.Flash8222 pisze: Pasażer zawsze, odpowie tak jak mu wygodnie jest. Nawet jakby miał jechać 2h bez przesiadki to będzie jechał pomimo, że z przesiadkami zaoszczędzi 1h...
[ Dodano: |25 Lut 2011|, 2011 09:17 ]
A ja wręcz przeciwnie, do Metro Młociny zawsze wybieram 156, bo mam miejsce siedzące, a czas dojazdu porównywany ze 160+metro.emyl pisze:Przesada. Chcąc dojechać na Bielany, nigdy nie wybieram 156. Wolę metrobusy i przesiadkę do metra.
Zresztą jakie 15 minut? Np. z DKS Targówek czas jest taki sam.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Powiedz to w Saturnie, żądając telewizora za 25 złotych.Delfino pisze:Klient nasz pan.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow