Noc MuzeĂłw 2011
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Oj tam, czepiasz sięSieneK pisze:to nie błąd, to profesjonalizmbartoni722 pisze:No właśnie i to jest błąd.
Zapraszam na pokład!
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
Zawisza Czarny, Tawerna Korsarz - 3 wachta najlepsza!
Rzeszowiak, Grenlandia 2012 - etap 11
Bez korków, NR, CR, TSB i tym podobnych ZTM-ów : )
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie wiem, kto wpadł na pomysł, żeby nabierać polewaczką wodę z hydrantu akurat na pętli linii muzealnych, ale był to pomysł zaprawdę idiotyczny. Tym bardziej, że coś się popsuło, polewaczka się przepełniła, a na placu zrobił się potop (na razie parę zdjęć z telefonu - fotografów tam było multum, więc i lepszych zdjęć będzie wiele):
- Załączniki
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jedna uwaga do organizacji, tu znów zawiodła komunikacja na linii ZTM - przewoźnik (konkretnie MZA) - kierowca. Zanim ostatecznie zamknięto dla zwykłych autobusów 127 i 520 peron przystankowy (używany potem przez linię A) na Bankowym, stały tam tylko smutne znaki (zakaz, nie dotyczy muzealnych, strzałeczka "ztm w lewo"), do których kierowcy kompletnie się nie stosowali. Ponieważ zaś ludzie jednak stosowali się do zmienionych tabliczek z numerami, więc co jakieś 520 czy 127 jechało i oczywiście kierowca na pamięć jechał na formalnie nieczynny przystanek, z peronu sąsiedniego ludzie przebiegali - zapewne z poczuciem bycia wydmuchanym.
W oficjalnym komunikacie było o zamknięciu bodajże od 16:00. Autobusy permanentnie myliły się do prawie 18. O dziwo na właściwy peron autobusy zaczęła kierować w końcu Straż Miejska.
W oficjalnym komunikacie było o zamknięciu bodajże od 16:00. Autobusy permanentnie myliły się do prawie 18. O dziwo na właściwy peron autobusy zaczęła kierować w końcu Straż Miejska.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Też ponarzekam na organizację tego wszystkiego. Na początku tej całej prowizorycznej zajezdni stały ogórki czekające na podjazd na perony linii Nocy Muzeów, ale co 2 pasażer zawsze podchodził na początek tej zajezdni i próbował się dostać tam. Choć widziałem, że ochrona na tych peronach pilnowała, to jednak było to mało skuteczne. Dużo zamieszania było.
Operator obrazu - Wiadomości24.pl
16 17 111 123 146 147 117 158 180 444 507 509 517 521 527
-
NR
- (tygrys)
tacy inteligentni ludzie to zamieszanieSolar pisze:Też ponarzekam na organizację tego wszystkiego. Na początku tej całej prowizorycznej zajezdni stały ogórki czekające na podjazd na perony linii Nocy Muzeów, ale co 2 pasażer zawsze podchodził na początek tej zajezdni i próbował się dostać tam. Choć widziałem, że ochrona na tych peronach pilnowała, to jednak było to mało skuteczne. Dużo zamieszania było.
-
bartoni722
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
JKTpl pisze:Widzę, gościu, że rok temu to cię nie byłoSolar pisze:Ale to powinni jakoś napisać wielkimi czerwonymi literami, by nie wchodzić. Więcej ogrodzenia wprowadzić. No i ta większa ilość personelu ochroniarskiego powinna być...Wtedy to dopiero był plac zabaw, nie manewrowy.
Widzę też, że kolegi nie było w czasach gdy na przystankach nie było ochrony wpuszczającej ludzi do wozów (a ludzi było duuużo więcej).
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
... A no nie było mnie
Takie "miłe" zaskoczenie wczoraj miałem na Placu Bankowym. Ale zapewne jakby KMKM i ochrona chciała, to by się tłum uspokoił, a nie.. Jeden ochroniarz miał gdzieś to co się działo i gadał sobie przez komę...
Operator obrazu - Wiadomości24.pl