Sięgam pamięcią wstecz i chyba w 2009 roku jeździłem 4 od godziny 10 wg dyspozycji CR.pawcio pisze:To już chyba czwarty sezon, jak tramwaje cmentarne mają rozkłady. Co z nich potem zostaje w realizacji, to inna rzecz. Ale od czasów BusMana nie było cmentarek tramwajowych na dyspozycje.
Wszystkich Świętych 2012
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Plan podstawowy się nie zgadza. Wystarczy, by trzeba było wszystko planować od początku.
[ Dodano: Sro 31 Paź, 2012 ]
[ Dodano: Sro 31 Paź, 2012 ]
Może się rozkład rozsypał? Wówczas jeszcze nie było dodatkowego czasu na przejazdy w okolicach cmentarzy.Pingwin pisze:Sięgam pamięcią wstecz i chyba w 2009 roku jeździłem 4 od godziny 10 wg dyspozycji CR.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
No nie osłabiaj mnie! Czy tabor przewoźników uległ aż takiej zmianie w ciągu tego jednego roku? Przecież żaden ajent nie zakończył jeszcze kontraktu! Liczba gniotów na Stalowej też nie wzrosła, liczba Scanii się nie zmniejszyła. Więc nawet jeśli to byłby problem, to na pewno nie ponad siły, gdyby ktoś o tym pomyślał wcześniej!
Jeżeli podstawowa liczba Scanii w DS wzrosła z 35 do 42 (co jest możliwe), to nie da rady wystawić tylu cmentarek, co w zeszłym roku. Pomijając fakt, że MZA co roku zmienia liczbę wozów w swoich zajezdniach.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Da radę, jeśli dokona się wymiany pomiędzy Stalową a Grodziem tylko na te dwa dni Czyli zdjąć grodzia z regularnych linii, a wpuścić Stalową. Owszem, byłby to jakiś problem, ale na pewno nie do przejścia.pawcio pisze:Jeżeli podstawowa liczba Scanii w DS wzrosła z 35 do 42 (co jest możliwe), to nie da rady wystawić tylu cmentarek, co w zeszłym roku.
-
autobusomaniak
-
bartoni722
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A ja chcę pojechać na cmentarz ze swoją rykszą.fraktal pisze:Co to za argument? ZTM nie jest od oceniania zasadności poczynań pasażerów, tylko od zapewnienia im w miarę godnych warunków podróży.pawcio pisze:Jak ktoś wybiera się z wózkiem na Bródno, to niech nie narzeka na warunki w autobusie czy tramwaju, tylko się puknie w łeb, zanim mu ten wózek zgniotą przy bramie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
autobusomaniak
-
bartoni722
I moja wizja złapania jakiegoś Ikarusa na 731 się poszła paść.
[ Dodano: |1 Lis 2012|, 2012 08:52 ]
I dodam taką ciekawostkę, że rano był widziany Ikarus skręcający jak 521 - z Białobrzeskiej w Grójecką. Może i na tej linii wbrew planistom pojechały Ikarusy?
[ Dodano: |1 Lis 2012|, 2012 08:52 ]
I dodam taką ciekawostkę, że rano był widziany Ikarus skręcający jak 521 - z Białobrzeskiej w Grójecką. Może i na tej linii wbrew planistom pojechały Ikarusy?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527.