Informacja pasażerska
- Solaris
Kolejny bubel po 111, 523 w plikach przesłanych z ZTM-uFrencher pisze:Zła trasa linii 805 jest wgrana w 8223 (i podejrzewam że w innych też). Wyświetlacz (w kierunku Marek) twierdzi, że ulica Piłsudskiego kończy się na przystanku Szkolna, i ma zdublowaną ulice Radzymińską.
A tak przy okazji, dzięki za pochwałę. Wczoraj miałem dzień nowości, 148/A i 805/B
Pochwała się Tobie jak najbardziej należała - jazda to była czysta przyjemność.Solaris pisze:A tak przy okazji, dzięki za pochwałę. Wczoraj miałem dzień nowości, 148/A i 805/B
A doceniam takie sytuacje dlatego, gdyż jako skazany na (niechciane) usługi R13 mam na co dzień zafundowaną jazdę, która objawia się w taki sposób, że osoba siedząca w zależności czy autobus przyśpiesza lub hamuje, to albo jest dosłownie wbijana w siedzenie, albo się musi trzymać siedzenia żeby nie polecieć do przodu. A osoby stojące, to się dosłownie w autobusie bujają jak te chorągiewki na wietrze. Że o takim "szczególe" jak używanie dzwonka przy zamykaniu drzwi nie wspominając, co jak zauważyłem u kierowców z R10 jest standardowym nawykiem, a u kolegów z R13 jest chyba jakimś przykrym obowiązkiem, gdyż bronią się przed tą czynnością jak tylko mogą, ograniczając jej wykonywanie do minimum .
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
Dziś na linii 1 widziane starodawne tablice "Trasa Czasowo Zmieniona" z kserówką linii i trasy. IMHO system o wiele czytelniejszy.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
A ja przypominam że jakby w plikach było źle, to i tutaj też musiałoby być źle.Solaris pisze:Kolejny bubel po 111, 523 w plikach przesłanych z ZTM-uFrencher pisze: Zła trasa linii 805 jest wgrana w 8223 (i podejrzewam że w innych też). Wyświetlacz (w kierunku Marek) twierdzi, że ulica Piłsudskiego kończy się na przystanku Szkolna, i ma zdublowaną ulice Radzymińską.
Polityka złym doradcą w pracy!
To proponuje przejechać się SU18 na 805 i w praktyce sprawdzić . Po ruszeniu z przystanku Szkolna przewija się tylko "Trasa: Duża".JotPeCet pisze:A ja przypominam że jakby w plikach było źle, to i tutaj też musiałoby być źle.Solaris pisze: Kolejny bubel po 111, 523 w plikach przesłanych z ZTM-u
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Na Grodziowych 135 wszystko po staremu - dalej trasa w stronę Olszynki nie uwzględnia ulicy Ostrobramskiej i pomija przystanki Zbaraska i Rawar, dodatkowo wyświetlając ulicę Cyreaneczki... Jest tak w co najmniej 3 brygadach, więc podejrzewam że we wszystkich jest ta błędna trasa wgrana...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Nie twierdzę że jest dobrze.Frencher pisze:To proponuje przejechać się SU18 na 805 i w praktyce sprawdzić . Po ruszeniu z przystanku Szkolna przewija się tylko "Trasa: Duża".JotPeCet pisze: A ja przypominam że jakby w plikach było źle, to i tutaj też musiałoby być źle.
Twierdzę, że gdyby błąd wychodził z ZTM to widoczny byłby również na stronie.
Polityka złym doradcą w pracy!