Tak długo, jak FIFA będzie twierdzić, że mecz, przykładowo, Włochy-Brazylia lepiej będzie sędziować arbiter z Wysp Zielonego Przylądka niż z Niemiec, to takiego efektu należy się spodziewać...kocur pisze:Czy to już jest tradycją mundialu, że sędziowie masowo dają dupy?
Piłkarski mundial w Brazylii
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
Pisałem "na żywo", jak zwalił akcję.JacekM pisze:Gość strzela wyrównującego gola w pierwszym kontakcie z piłką, jest najskuteczniejszym strzelcem w historii MŚ i każesz mu wymienić soczewki? Come-fucking-on.
Tu się zgodzę, choć dla mnie wynik jest rozczarowaniem. No ale zobaczymy, co przyniesie mecz z USA.JacekM pisze:Piękny mecz.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dlatego to Joachim Löw jest trenerem Niemców, a nie tyWolfchen pisze:Nie rozumiem polityki Niemców pod względem obsadzania rezerwy.
![]()
Czego nie rozumiesz?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A kto przyjechał z obroną?
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Ale Alderweirelda krzywdził za każdym razem
W ciągu meczu słyszałem różne kombinacje od Alderwielera po Alderwera.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo najbliżej mieli. A z Azji kawał drogi, więc zabiera się tylko to, co najpotrzebniejsze.fik pisze:Większość drużyn z obu Ameryk w sumie.
To w zasadzie Portugalia też juz jedną noga w samolocie do domu.
- No Limit Biker
Hiszpania ma nowego kapitana, to Luiz Aranyo, pilot samolotu, który zabierze ich do domu 
Mam nadzieję, że dziś będzie kolejka cudów i spełni się jeden z dwóch scenariuszy.
Brazylia przegrywa różnicą dwóch bramek i awansują Chorwacja z Meksykiem, albo Chile ogrywa Holandię
Teraz widać jaką różnicę robią bramki z meczu Meksyk - Kamerun
Mam nadzieję, że dziś będzie kolejka cudów i spełni się jeden z dwóch scenariuszy.
Brazylia przegrywa różnicą dwóch bramek i awansują Chorwacja z Meksykiem, albo Chile ogrywa Holandię
Teraz widać jaką różnicę robią bramki z meczu Meksyk - Kamerun
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
Niby Brazylia jest słaba, ale nie wiem czy mundial bez niej będzie wyglądał tak samo dobrze (zainteresowanie miejscowych). Jednak piłkarsko wolę Meksyk i Chorwację.

- No Limit Biker
To, że słabi to jedno, bo można być słabym i rozumieć to, a ich buńczuczne wypowiedzi (piłkarze, komentatorzy nie tylko brazylijscy itp.) są po prostu irytujące i dlatego chciałbym żeby już pojechali sobie do dżungli i tam siedzieli cichutko 
Egzaltacja Szpakowskiego/Laskowskiego Neymarem jest wręcz niebywała, wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał i już pieją kury pieją!
Egzaltacja Szpakowskiego/Laskowskiego Neymarem jest wręcz niebywała, wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał i już pieją kury pieją!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Barceloński futbol, czego chcesz?No Limit Biker pisze:wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał