i niech ja jeszcze raz usłyszę/przeczytam, że w .pl niedasię wydać biletu do punktu granicznego
A dziĹ na Centralnym... czyli o Kasjerkach ;)
Moderator: JacekM
-
Gacek
- Kontakt:
dasie. Kupowąłem ostatnio koledze bilet na ulgę 99 do kunowic gr i nie było najmniejszego problemu.Fikander pisze:http://gmfk.pl/cpg144/albums/userpics/1 ... y-_tam.jpg
i niech ja jeszcze raz usłyszę/przeczytam, że w .pl niedasię wydać biletu do punktu granicznego
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
-
kozioł
Babka z kasy nr 14 na cmentarnym w czwartek nie wiedziała, gdzie leży Wolsztyn, nawet nie wiedziała, jak to się pisze.
Chodziło mi o kupno miejscówki na Hefajstosa.
Na początku mówiła, że oczywiście w pośpiesznych nie ma miejscówek, potem że to niby TLK, potem mówi o jakiejś przesiadce w Toruniu, ja jaśnie pani mówie głośno i wyraźnie dwa razy: W O lsztyn. Bez skutku, idzie do kasy obok, gada przez chwilę , wraca i tyle.
Wyszło na to, że ja jestem nienormalny, bo wiedziałem lepiej
Chodziło mi o kupno miejscówki na Hefajstosa.
Na początku mówiła, że oczywiście w pośpiesznych nie ma miejscówek, potem że to niby TLK, potem mówi o jakiejś przesiadce w Toruniu, ja jaśnie pani mówie głośno i wyraźnie dwa razy: W O lsztyn. Bez skutku, idzie do kasy obok, gada przez chwilę , wraca i tyle.
Wyszło na to, że ja jestem nienormalny, bo wiedziałem lepiej
Narzekacie na kasy przy Centralnym, ale to się dopiero nazywa kolejka do kas.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
-
Gacek
- Kontakt:
I co gorsza- nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie- a może to tajemniczy klient?JotPeCet pisze:Bo z pasażerem mającym uprawnienia do ulgi 99 inaczej się rozmawia. Zapala sie lampka - "on może wiedzieć więcej!"Gacek pisze:dasie. Kupowąłem ostatnio koledze bilet na ulgę 99 do kunowic gr i nie było najmniejszego problemu.
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
Są bilety miesieczne tylko w jedną stronę? 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
Dziwne. Dla kogo ma to służyć?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
Jakby mu podała cenę biletu w jedną stronę ,to pewnie by się zdziwił, miała prawo dopytać.małpa pisze:przewoz napisał/a:
No i??
Są w sprzedarzy bilety w jedną stronę, są i powrotne. Nie wiem w którym miejscu się śmiać.
W tym rzecz, że on się zapytał ile kosztuje bilet, a ta go się zapytała czy powrotny.
To mnie teraz zaskoczyliście. Nie wiedzieliśmy o tym. W każdym bądź razie dzięki za infoprzewoz pisze:Jakby mu podała cenę biletu w jedną stronę ,to pewnie by się zdziwił, miała prawo dopytać.małpa pisze:przewoz napisał/a:
No i??
Są w sprzedarzy bilety w jedną stronę, są i powrotne. Nie wiem w którym miejscu się śmiać.
W tym rzecz, że on się zapytał ile kosztuje bilet, a ta go się zapytała czy powrotny.
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9