Interesuje mnie kwota ubezpieczenia takiego pojazdu(zarówno zabytkowego, jak i nie), a także ewentualne ceny takich pojazdów.zadzior pisze:I jak tu nie przyznać Tramlogowi racji? W tym wątko kilka stron temu już raz odpowiadałem na to pytanie/zarzut. Ale ponieważ kolega nie umie czytać (lub nie rozumie tego co czyta, a wtedy jest tym, kim napiasł Tramlog), napiszę jeszcze raz. Ogórki cabrio jeździły po Warszawie i obwoziły po niej turystów. Wiem, że to nie jest strcte km, ale powiązanie z Warszawą i transporetm jest. Poza tym taki autobus po prostu warto zachować ze względu na swoją unikalność oraz wartość promocyjną, która jest wręcz bezcenna przy staraniach o Muzeum Komunikacji Miejskiej.205WrAs pisze: Ale nie cabrio!!!
[ Dodano: 2006-11-25, 11:50 ]A co Cię interesuje? Jakie kwoty konkretnie? Chętnie udzilę Ci informacji, oczywiście w ramach wiedzy jaką posiadam.jacek pisze:Mądrzycie sie okrutnie, ale szczegółów co do kwot nikt podać nie potrafi?
Wiadomo że nie ma ceny rynkowej na takie wehikuły, więc cena musi być czymś ukierunkowana.
Czy autobusy z Bydgoszczy na pewno są do odsprzedania?
Czy jest jakaś strona ze zdjęciami tych Bydgoskich wozów?