Ruch pociÄ gĂłw w czasie remontu przejĹÄ na st. Ursus i WĹochy
Moderator: JacekM
Tak, ale pani w kasie na Włochach na pytanie czy ten o 7:56 do Skierniewic przyjedzie i się zatrzyma odpowiada twierdząco. Bardzo dużo osób się skarży na Koleje Mazowieckie, że nie ma praktycznie żadnych informacji, w kasach nic nie wiedzą, a pociągi jeżdżą jak chcą. Zresztą leniwi kierownicy pociągu są nie lepsi. Jak jedzie sobie pociąg do Skierniewic czy Grodziska po układzie podmiejskim to na szybkach kabin od strony peronu wiszą kartki, że pociąg nie zatrzymuje się we Włochach, Ursusie, Piastowie i Pruszkowie. I teraz człowieku zagwozdka, stanie czy nie stanie.Wolfchen pisze:O ile wiem, to bilety nie sa przypisane do konkretnego pociągu...A pociąg do Skierniewic o 7:56, to kursuje w (C). W (D) po dalekobieżnych jedzie...
Fakt. Jeden pociąg jest tylko na podwójne 19WE. Tak do południa to wszystkie 19WE są w ruchu. (dwa pojedyńcze pociągi i jeden podwójny)Neoś_998 pisze:Nie chodzi o pojazd 19WE który stoi przy peronie 4 wczoraj widziany około 14 a dziś po 15 stoi bez żadnych oznaczeń. A ten którego rozłączają na Ochocie to jeden jedzie chyba po 14.10 a drugi jakoś 14.40
tak podejrzewałem już w pn rano na stacji jak nawet pani w kasie mówiła że przecież był zgodnie z rozkładem (a miała ten przed przesunięciem)rufio198 pisze:A tak na poważnie - ten pociąg odjechał z Grodziska w/g planu przed zamknięciem. D... dali : maszynista, kierownik i dyżurny w Grodzisku
wiesz co, nie mam linków ale były wypowiedzi że na czas remontu pociągi zostaną wydłużone do 3 jednostekrufio198 pisze:eee - chyba coś przegapiłem - jak możesz daj jakiegoś linka do wypowiedzi że KM-y dadzą 3 ezty
PURA VIDA!
Chodziło mi tylko o to, że być może mariow słyszał tylko ogólną (nieprecyzyjną) informację o wydłużonych pociągach na czas remontu i utożsamił to błędnie z KM-ami.marcin89 pisze:A co ma prezes SKM do obiegów KM? NIC.rudy pisze: Ja słyszałem wypowiedź prezesa SKM, a nie KM o trzech jednostkach...
A poza tym nie musisz krzyczeć.
Pozdrawiam