Najgorsze jest to że co jakaś impreza na Stadionie Narodowym to nasz kochany ZTM inaczej wytycza objazdy. Ktoś nie umie podjąć decyzji że w przypadku imprez/meczów na Stadionie Narodowym zamykane są konkretne ulice, czy po prostu ZTM na żywym organizmie testuje różne wariantu objazdów?Muszę przykładowo zapamiętywać w jakich godzinach dane ulice będą zamykane i jakie linie zmienią trasy.
Obsługa Stadionu Narodowego - obserwacje, wnioski
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wniosek powinien być wyciągnięty jeden tzn. "komunikacja działa normalnie, nie zamykamy żadnych ulic, wzmacniamy wybrane linie". Teraz robi się szopkę
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Najbliższy mecz chyba też będzie testem, jak wypadnie komunikacja "rozwozowa" w poprawionej formie.
ZaciszaniN wspomniał dziś pod zdjęciem na TWB, że zamiast 917 pojawi się linia 902 na Bródno oraz wzmocnione zostanie 509. Tyle, że wszystko od Zamoyskiego 
Wniosek jak najbardziej słuszny, choć chyba już nie do przepchnięcia przed Euro. Po, całkiem prawdopodobne.Kleszczu pisze:Wniosek powinien być wyciągnięty jeden tzn. "komunikacja działa normalnie, nie zamykamy żadnych ulic, wzmacniamy wybrane linie". Teraz robi się szopkę![]()
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
To na pewno, zwłaszcza, że jeszcze są przecież uzgodnienia z UEFA.pawcio pisze:chyba już nie do przepchnięcia przed Euro.
A to, to prędzej - przynajmniej mam taką nadzieję.pawcio pisze:Po, całkiem prawdopodobne.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
primoż pisze:Ewentualnie zamknąć dla komunikacji publicznej, chociaż na derby Warszawy na Ł3, czy Ligę Europejską się tego nie robi koło Legii.Kleszczu pisze:(...)nie zamykamy żadnych ulic(...)
Chciałeś napisać "indywidualnej", a nie "publicznej"
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Praskie brygady zjadą lub zasilą 3, pozostałe ustawią się w zatrzymaniu na Waszyngtona czekając na udrożnienie mostu. Co zrobią z praskimi zjazdami, nie wiem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan