Eeetam, taniej jest w Piotrach i Pawłach, w sklepie M&L i eMiś w Rembridge przy zp Paderewskiego, no i w Nieporęcie u Olechowskiego przy zp Aleksandrów. Jest jeszcze sklep API, przystanek dalej i tam też różne wynalazki z Niemiec bywają w cenach np. 5,99, promocyjnie 4,99. Chociaż oczywiście większość z tych punktów jest dość nie po drodze.Cola Vanilla (w cenie 7,99 za litr) pojawia się od jakiegoś czasu w Hali Kopińskiej.
O cenach coli
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dr Pepper to i u mnie w sklepie z bułkami na Andersa jest.
Jakiś czas temu w owadzim sklepie zrobiono promocję. Ludzie - w 90% - wychodzili tylko z tym ze sklepu. Dodam, że nie było to żadna coca-cola.vernalisadonis pisze:Czasami warto dać śmiesznie niską cenę na jeden produkt, po to żeby tam przyjść i wyjść z dziesięcioma innymi.Pawel_ pisze:E, ostatnio w jakimś dużym markecie było supermegaekstra promocja - 2x2L za 7.99.
-
desert_eag
Natomiast w pewnym płazim sklepie puszka 0,33 napoju TCCC za 1,39. Uwaga: nie dotyczy najzwyklejszej, czerwonej Coli.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam 
- Matrix2441
-
Stary Pingwin
Nie mówię o sprzedaży Maka, tylko Coli Zero.Maciek pisze:Na pewno. Świadczy o tym chociażby hamburger za 2 zł w promocji.
Sądząc po kolejkach w Makach oraz po tym, że coraz więcej Maków przekształcanych jest na całodobowe lub są wydłużane ich godziny funkcjonowania, to nie martwiłbym się o wyniki sprzedaży Maka.
A promocja na hamburgera... Z tego, co widzę i z tego, co mi mówili znajomi, to przyciągnęła ona sporo nowych klientów do Maka. Nie dziwne - ja pierwszy raz zjadłem hamburgera dopiero teraz, gdy jego cenę obniżono do 2 PLN. Tak to zawsze brałem cziza, bo lepszy, a kosztował tyle samo.