Rozkłady tramwajowe od reformy 4/8 (sezon 2015/16)
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Jest szansa, że wtedy jedyne dwie wysokopodłogowe brygady z R-3 w DS będą już niskopodłogowe?
Też tak samo pomyślałem. Szczerze mówiąc to dziwię się, że rozkład nie zmienia się zaraz po zakończeniu weekendowych wyłączeń tramwajowych, tylko tuż przed nimi. Do tego 2 miesiące przed wakacjami, kiedy to część linii będzie miała i tak nowe rozkłady.MichalJ pisze:2017?
Kwiecień tego roku żeby nie było wątpliwości.
Czemu wymiana wszystkich rozkładów jest wiosną a nie jesienią już tu tłumaczyłem.
A szczegóły nowych rozkładów to nie w tym temacie. Będzie nowy może dziś może jutro.
Czemu wymiana wszystkich rozkładów jest wiosną a nie jesienią już tu tłumaczyłem.
A szczegóły nowych rozkładów to nie w tym temacie. Będzie nowy może dziś może jutro.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chyba nic z tego włącznie z weekendowym remontem? 
Nawet komunikat o wspólnych obiegach 1 i 9 zniknął....
Tradycyjnie nikt się nie pofatyguje napisać komunikatu o odwołaniu.
Dziś były kartki w tramwajach, jutro pewnikiem już ich nie będzie...MichalJ pisze:Tradycyjnie nikt się nie pofatyguje napisać komunikatu o odwołaniu.
Już od 12 ich nie ma.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Koło południa centrala przekazała motorniczym komunikat, żeby zrywać kartki, bo remontu nie będzie. Oczywiście ZTM musiał dać twarzy i jak kończyłem pracę chwilę po 15, to słupy ogłoszeniowe z informacjami o zamknięciu na przystankach stały, ale kto by się przejmował tym, że pasażerowie nie będą poinformowani.
Ty się lepiej swoim grafikiem martw.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
E tam, nikt nie czyta tych komunikatów, chyba ze z nudów. Nikt normalny nie pamięta ze miał byc remont jak go nie ma.
ŁK
Po głębokim namyśle ZTM doszedł do innego wniosku. Fakt, że odwołanie czegoś (i powoływanie się), po czym nie ma śladu jest trochę dziwne, ale liczą się intencje przecież
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=7885&l=1
ZTM pisze: Odwołanie wyłączenia ruchu tramwajowego na ul. Grójeckiej w dn. 16.04 - 18.04
od 15.04.2016 (piątek)
W związku z odwołaniem przebudowy torowiska na ul. Grójeckiej, nie wchodzą w życie postanowienia zawarte w poprzednim komunikacie, dotyczącym ww. przebudowy.
Wczoraj jak się przesiadałem na rondzie Daszyńskiego na 1, to jedyny rozkład był żółty, więc trudno było nie zauważyć.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Bo powinien być zwykły komunikat o zamknięciu torowiska z dopiskiem [ODWOŁANE!], sam artykuł na szaro, a nad nim informacja o odwołaniu. Wtedy wszystko byłoby czytelne.