Bo jezdnia ma szerokość jednego pasa ruchu. Chcesz wprowadzić ruch wahadłowy?
Trasa tramwajowa Dw.Zachodni - Wilanów
Moderator: Wiliam
Serio na zawsze zrobili już 1 pas? To już rozumiem, dlaczego skręt w dół ma 1 pas lewoskrętu. Oj, będzie afera 

ŁK
-
Zrobili jezdnię w jedną stronę dwa pasy, w drugą jeden pas? Ale cyrk.
Btw. Fajnie by było, gdyby wskutek tych zwężeń autobusy skręcające w Goworka wreszcie zaczęły się zatrzymywać na Pl. Unii Lub. 01 (wygodne przesiadki do 222).
Btw. Fajnie by było, gdyby wskutek tych zwężeń autobusy skręcające w Goworka wreszcie zaczęły się zatrzymywać na Pl. Unii Lub. 01 (wygodne przesiadki do 222).
No I mieli rację, korek jest. Ciekawe, czy ludzie się przesiądą do tych tramwajów.
ŁK
Jeżdżę rano Dolną i "w górę" jest zero problemów z przejazdem.Łukasz pisze: ↑20 lis 2023, 13:00Na przełomie listopada i grudnia mają otworzyć Spacerową, póki co tylko dla autobusów i tylko w dół.
Pytania zatem są 2: dlaczego nie dla DOP, i dlaczego nie po 1 pasie w dół i w górę. Odciążyłoby to Dolną.
Przy okazji, można by tam pewnie tymczasowo wysłać 172 albo 141.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Tak, był też korek przed zwężeniem, bo - SZOK - szeroka Świętokrzyska przechodziła w wąską Tamkę.
Tak, przesiądą się.
P.S. Jak tam krańcówki na Podlasiu?
Nie jest to aż tak istotne, żeby o tym rozmawiać dłużej niż 5 minut.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wcześniej też był, nic się nie zmieniło - oprócz liczby pojazdów w korku, która spadła.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Mam nadzieję, że i tu się ustabilizuje. W sumie teraz to jest nawet 0 pasów.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chcesz błysnąć, to posyp się brokatem, bo na forum idzie średnio.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
O co Ci chodzi znów? Jakiś problem masz? Czy dołączasz do arcymądrej grupy, która uważa, że można pisać tylko błyskotliwe rzeczy? Jeśli tak, to się wal

ŁK