Nic dziwnego, skoro ja byłem w miejscu, gdzie przed meczem i w czasie meczu było niemalże pusto.Adam G. pisze:To o czym piszesz, nijak ma się do tego, co widziałem.
Bezpieczeństwo w pojazdach komunikacji
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
-
bartoni722
Reserved, skończ, błagam.
GAdam, Ja, Radeom, BlołJob (
) i wielu wielu innych ma styczność z ludźmi przy każdej większej imprezie (meczu) z ludźmi, bardziej bądź mniej nawalonymi i wybacz ale to My wiemy lepiej czy ludzie byli bardziej pijani czy też mniej. Zresztą co to ma do bezpieczeństwa w pojazdach komunikacji? Nic.
GAdam, Ja, Radeom, BlołJob (
Ja też mam styczność z ludźmi przy niektórych większych imprezach. Czemu mam wiedzieć mniej skoro mijam tych samych ludzi?Desert pisze:GAdam, Ja, Radeom, BlołJob () i wielu wielu innych ma styczność z ludźmi przy każdej większej imprezie (meczu) z ludźmi, bardziej bądź mniej nawalonymi i wybacz ale to My wiemy lepiej czy ludzie byli bardziej pijani czy też mniej.
Dla Ciebie nic. Dla mnie grożący nawalony dres np. jest naruszeniem mojego bezpieczenstwa w pojazdach komunikacji.Desert pisze:Zresztą co to ma do bezpieczeństwa w pojazdach komunikacji? Nic.
Proszę Cię, rozmawiajmy merytorycznie. Postaraj się chociaż. Wiem, że u Ciebie z tym ciężko ale chociaż postaraj się.
Gdybyś choć odrobinę znał się na tym co się wczoraj działo w Warszawie albo nie udawał tak tego to byś wiedział, że po meczu przy Parku Skaryszewskim było sporo osób. Poza tym myślałem, że Ty piszesz ogólnie o imprezach a nie o konkretnie o tej.
Gdybyś choć odrobinę znał się na tym co się wczoraj działo w Warszawie albo nie udawał tak tego to byś wiedział, że po meczu przy Parku Skaryszewskim było sporo osób. Poza tym myślałem, że Ty piszesz ogólnie o imprezach a nie o konkretnie o tej.
Dla twojej szanownej niezbyt inteligentnej wiadomości,reserved pisze:Gdybyś choć odrobinę znał się na tym co się wczoraj działo w Warszawie albo nie udawał tak tego to byś wiedział
Jesteśmy przy każdej imprezie w czerwcu i wybacz mą arogancje oraz niezbyt poprawne zachowanie ale pieprzysz wać pan jak cholera. Czy masz jakieś problemy? Wiesz dlaczego pytam? Bo twierdzisz że wiesz więcej od nas w momencie kiedy chwile później mówisz że byłeś tam gdzie było PUSTO
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Inna sprawa, że Reserved sprawia wrażenie ponadnormatywnie lękliwego.
Nie wiem zupełnie po co te docinki. Powtarzam, rozmawiajmy merytorycznie bez żadnych uprzedzeń. Ja nie rozumiem, skąd u Ciebie taka złośliwość. Ale i tak cieszę się, że zachowujesz przynajmniej teraz kulturę osobistą. W miarę...Desert pisze:Dla twojej szanownej niezbyt inteligentnej wiadomości,
Ale kto wy? Ja rozmawiam z Tobą.Desert pisze:Jesteśmy przy każdej imprezie w czerwcu
A czemu kłamiesz? Gdzie ja napisałem, że twierdzę, że lepiej wiem od Ciebie? Ktoś napisał, jak on odebrał zachowanie kibiców. Ja napisałem, jak ja odebrałem zachowanie kibiców dopisując, że to wynikało pewnie z tego, że byłem w innym trochę miejscu więc te zachowania mogły być inne. Po czym Ty napisałeś, żebym skończył. Ja wcale nie twierdzę, że moja racja jest prawdziwa. Twierdzę, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dlaczego zatem odbierasz mi prawo wyrażenia własnego zdania na podstawie tego co widziałem twierdząc, że Ty wiesz lepiej?Desert pisze:Bo twierdzisz że wiesz więcej od nas w momencie kiedy chwile później mówisz że byłeś tam gdzie było PUSTO
Pewnie jakiś by się na pewno znalazł. Tylko nie wiem, czy by Ci mógł jeszcze pomóc.Desert pisze:Mamy jakiegoś lekarza na forum?
[ Dodano: |17 Cze 2012|, 2012 19:36 ]
Nie sprawiam wrażenia. Jestem osobą dość lękliwą i płochliwą.Szeregowy_Równoległy pisze:Inna sprawa, że Reserved sprawia wrażenie ponadnormatywnie lękliwego.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No to jeśli jesteś nieprzeciętnie lękliwy i płochliwy, to twoje lęki i obawy są niestandardowe, czyli... twoje zdanie jest nieobiektywne, oparte na błędnym odczuwaniu lęku i identyfikowaniu jego przyczyn, co sprowadza nas do tego, że nie jesteś w żaden sposób wiarygodny w ocenie poziomu zagrożenia. Czyli: nie masz racjireserved pisze:Nie sprawiam wrażenia. Jestem osobą dość lękliwą i płochliwą.Szeregowy_Równoległy pisze:Inna sprawa, że Reserved sprawia wrażenie ponadnormatywnie lękliwego.
Ale dlaczego ja mam być obiektywny? Nie bardzo rozumiem. Mamy wolność wypowiedzi. Czy ja kogoś tym obrażam? Czy ja nie mogę wypowiadać swojego zdania jeśli nie jest ono zgodne z ogólnie założoną tezą i przez większą grupę reprezentowane? Każde zdanie jest chyba subiektywne. Tak mi się przynajmniej wydaje.Szeregowy_Równoległy pisze:twoje zdanie jest nieobiektywne, oparte na błędnym odczuwaniu lęku i identyfikowaniu jego przyczyn, co sprowadza nas do tego, że nie jesteś w żaden sposób wiarygodny w ocenie poziomu zagrożenia.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Aktualnie inteligencję czytelników.reserved pisze:Ale dlaczego ja mam być obiektywny? Nie bardzo rozumiem. Mamy wolność wypowiedzi. Czy ja kogoś tym obrażam?Szeregowy_Równoległy pisze:twoje zdanie jest nieobiektywne, oparte na błędnym odczuwaniu lęku i identyfikowaniu jego przyczyn, co sprowadza nas do tego, że nie jesteś w żaden sposób wiarygodny w ocenie poziomu zagrożenia.
Naprawdę nie rozumiesz, że jeśli boisz się wszystkiego, to w temacie o bezpieczeństwie w pojazdach komunikacji nie powinieneś mieć zbyt wiele do powiedzenia, bo jesteś lękliwy, płochliwy i jak ktoś zrobi "BU!", to uciekniesz. Czyli: boisz się wszystkiego, dla ciebie nigdy nie będzie bezpiecznie, twoja opinia w tym momencie staje się bezwartościowa.reserved pisze:Czy ja nie mogę wypowiadać swojego zdania jeśli nie jest ono zgodne z ogólnie założoną tezą i przez większą grupę reprezentowane? Każde zdanie jest chyba subiektywne. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Jeśli ktoś poczuł się urażony moim słowami i odebrał to personalnie to zapewniam, że nie miałem na myśli nikogo konkretnego i bardzo serdecznie przepraszam.Szeregowy_Równoległy pisze:Aktualnie inteligencję czytelników.
Nigdzie nie napisałem, ze boję się wszystkiego. Napisalem tylko, że ogólnie jestem płochliwy i lękliwy. To nie jest równoznaczne z tym, że akurat wszystkiego się boję. I dalej nie rozumiem... czy na temat tramwajów np. powinni się wypowiadać tylko ci, którzy lubią tramwaje?Szeregowy_Równoległy pisze:Czyli: boisz się wszystkiego, dla ciebie nigdy nie będzie bezpiecznie, twoja opinia w tym momencie staje się bezwartościowa.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale rozumiesz, co to znaczy "obrażać inteligencję czytelnika"? To było ironiczne, nie robisz z siebie publicznie idioty brnąc we własnej niewiedzy, tylko starasz się być wesołkiem?reserved pisze:Jeśli ktoś poczuł się urażony moim słowami i odebrał to personalnie to zapewniam, że nie miałem na myśli nikogo konkretnego i bardzo serdecznie przepraszam.Szeregowy_Równoległy pisze:Aktualnie inteligencję czytelników.
Na temat tego, co jest niebezpieczne, a co nie jest, powinni wypowiadać się ci, którzy nie mają nadmiernie pobudzonego ośrodka lęku w swoim Bardzo Małym Rozumku. Bo ci, co boją się bardziej, nie oceniają zagrożeń w sposób chociażby zbliżony do obiektywnego, więc ich opinie są z założenia błędne.reserved pisze:Nigdzie nie napisałem, ze boję się wszystkiego. Napisalem tylko, że ogólnie jestem płochliwy i lękliwy. To nie jest równoznaczne z tym, że akurat wszystkiego się boję. I dalej nie rozumiem... czy na temat tramwajów np. powinni się wypowiadać tylko ci, którzy lubią tramwaje?Szeregowy_Równoległy pisze:Czyli: boisz się wszystkiego, dla ciebie nigdy nie będzie bezpiecznie, twoja opinia w tym momencie staje się bezwartościowa.