2 pracuje nieźle na połowie trasy, 1 podobnie, 6 na jednej czwartej, o ile trafi na dziurę. Jeśli trafi na ogon 17, to gorzej. To tak a propos realiów.Bastian pisze:Jeżeli zamierzasz wygłaszać swoje poglądy w zupełnym oderwaniu od rzeczywistości (np. od tego, czy dane relacje cieszą się powodzeniem, czy nie), to ja za taką dyskusję w ogóle z góry dziękujęinż. Glonojad pisze:Może zajmiesz się pisaniem o swoich poglądach, a ja się skoncentruję na swoich. Z góry dziękuję.![]()
Nie można tak wysoce wydajnego środka transportu, jakim jest tramwaj, ograniczać do roli dowozówki do metra - a widzę, że dla Ciebie jeśli tylko tę rolę linia pełni dobrze, to znaczy, że "cieszy się powodzeniem". To zbudujcie pętle przy stacjach metra i poskracajcie tam wszystkie tramwaje, będzie spokój.
Jak na razie to Ty tu jesteś oderwany od rzeczywistości, wbrew faktom próbując od półtora miesiąca udowadniać, że decyzje polityczne są merytorycznymi
Aha, nie próbuj mnie szantażować, że nie musisz ze mną dysktuować - nie chcesz, nie dyskutuj. Naprawdę, wystarczająco krwi mi psują dziwactwa ZTM w DP w godzinach służbowych (i w dojazdach, jeśli mi odbije i zdecyduję się z jego usług skorzystać) - wawkom w którymś momencie będzie pierwszy do odstrzału, jeśli poziom irytacji wzrośnie zbyt wysoko...
Przyszłość oznacza tutaj rok 2015, więc wystarczy zachować wolny numerek liniiBastian pisze:Owszem, jest to wada tego projektu, też tak to oceniam. Tym bardziej, że byłby to zysk kosztem "przyszłościowego" relacyjnie 21. Tak więc tu jeszcze możliwe są korekty proponowanych rozwiązań. Zresztą dotyczy to wszystkich propozycji, w końcu po to są właśnie konsultacjeinż. Glonojad pisze:Tymczasem, najbardziej zyskuje po reformie... właśnie Jagiellońska.
Poza tym, na nowe 21 i tak musiałby być kupiony nowy tabor, bo chyba nawet ZTM nie wpadłby na genialny pomysł wysłania na Tarchomin solówek. Projekt zresztą zakup pociągów na trasę Winnica - Wiatraczna zakładał.
Tak czy siak, masz niedobór miejsc na Bródnie i nadpodaż na Jagiellońskiej. Nie chcesz tam wysyłać 18? To wyślij 16, przynajmniej będzie równy takt do Św. Metra.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-02-16, 11:18 ]
Korekta tagów.