przewoz pisze:Toć czeremszak jedzie Tłuszcz - Krusze - Grzebowilk - Mińsk - Siedlce - ...
Przez Rembertów nie jedzie planowo od roku, więc nie wiem jak mógł tam się znaleźć
Napewno nie jedzie przez Krusze... ale jak najbardziej przez Grzebowilk
Moderator: JacekM
przewoz pisze:Toć czeremszak jedzie Tłuszcz - Krusze - Grzebowilk - Mińsk - Siedlce - ...
Przez Rembertów nie jedzie planowo od roku, więc nie wiem jak mógł tam się znaleźć
Ale akurat w dniu o którym pisze Czotyk jechał przez Rembertów- co prawda jako służbowy , ale jednak. Czotyk zwidów ani innych omanów wzrokowych nie miał - koło Grzebowilka sieć była uprzejma się uszkodzićprzewoz pisze:Toć czeremszak jedzie Tłuszcz - Krusze - Grzebowilk - Mińsk - Siedlce - ...
Teraz to już są Krusze.tomstak pisze:Jasienica Posterunek ODGałęźny.

przewoz pisze:Tak, odbija wcześniej, nigdy nie zapamiętam nazwy tego posterunku.
Z trzy razy widziałem jak w Modlinie i Nasielsku wchodziła jakaś kobita czy chłop, przelatywał mokrym mopem, ew. szczotką pociąg i dawał/a coś do podpisania kierownikowi pociągu. Pewnie mają jakieś śmieciowe umowy. Na Wileńskim to cała brygada jest. Trzy panie ubrane w żółto-zielone kombinezony wchodzą do pociągu i zbierają te wszystkie śmieci (w większości puszki po piwie) zostawione przez tych, przez niektórych uważanych za normalnych, pasażerów.Loui pisze:KM-y nie zatrudniają zewnętrznej firmy do sprzątania składów. Mycie i sprzątanie wykonują pracownicy KM-ów.

Są stałe obiegi na Ostrołękę na jednostkach. Przynajmniej 2-3 pary jeżdżą na EZT. W tej chwili nie podam dokładnie które pociągi, ale wydaje mi się, że m.in ten po 14 z groszami z Tłuszcza.AAdamq pisze:Na R61 z EN57... jeździ samotnie "babcia" - 038... Nie ma stałego obiegu - jeździ losowo tak samo jak SA135. Najczęściej na linii R61 jeżdżą VT627Mateusz950 pisze:Które pociągi na KM29 są obsługiwane przez EN57?