Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Od Woli Grzybowskiej.
Natomiast gdybyś miał WKM na obie strefy, to od Woli Grzybowskiej.
Natomiast gdybyś miał WKM na obie strefy, to od Woli Grzybowskiej.
Jak najoszczędniej dojechać z Warszawy do Krynicy Morskiej ? Nie chodzi mi o czas podróży, tylko o to żeby jak najmniej spalić benzyny.
eNki
Rowerem.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Normalna trasa jest generalnie jedna i wiedzie przez 7 do Nowego Dworu Gdańskiego i dalej drogami pokroju Dudziarskiej do Krynicy.kukuryk12 pisze:Jak najoszczędniej dojechać z Warszawy do Krynicy Morskiej ? Nie chodzi mi o czas podróży, tylko o to żeby jak najmniej spalić benzyny.
Nie ma chyba krótszej i oszczędniejszej trasy.
Byłem w grudniu na przedłużony weekend i Honda Accord spaliła mi bak (będzie niecałe 65l), ale fakt, że na miejscu podczas pobytu też trochę jeździłem (choć po kilkanaście km, a nie kilkadziesiąt).
Jaki pojazd, jaki silnik, ile koników? No i, chyba najważniejsze, jaki styl jazdy preferuje kierowca...kukuryk12 pisze:Jak najoszczędniej dojechać z Warszawy do Krynicy Morskiej ? Nie chodzi mi o czas podróży, tylko o to żeby jak najmniej spalić benzyny.
Jeżeli ma być małe spalanie, to styl jazdy kierowca musi dostosować. 
Ciekawe, jakie BJ miał średnie spalanie (sorry, musiałem). 
Niziutkie.
Generalnie wychodzi mi ok. 8.4, co takim benzynowym krówskiem jest wynikiem bardzo, bardzo przyzwoitym.
Generalnie wychodzi mi ok. 8.4, co takim benzynowym krówskiem jest wynikiem bardzo, bardzo przyzwoitym.
Pawle- Audi A4B5 benzyna 125KM
Planuję jęchać w czerwcu i co do stylu jazdy to będę zmuszony jechać najoszczędniej jak się da
Planuję jęchać w czerwcu i co do stylu jazdy to będę zmuszony jechać najoszczędniej jak się da
eNki
To jedź cały czas 90 km/h i nie daj ponosić się emocjom na odcinkach ekspresowych 
O kutwa...BJ pisze:Niziutkie.
Spokojnie, mam trochę punkcików i za dużym ryzykiem w moim przypadku byłoby szarżowaćBJ pisze:To jedź cały czas 90 km/h i nie daj ponosić się emocjom na odcinkach ekspresowych
eNki
Że wysokie czy niskie?Pawel_ pisze:O kutwa...BJ pisze:Niziutkie.