Nie wiesz tego. Jeżeli pozwoli ci się zmieścić w zielone, zyskasz półtorej minuty. Liczyłeś?MisiekK pisze:Piszę, że to nic nie da.
[Hydepark] Tramwaje Warszawskie
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Na kolejnym niekoniecznie się już zmieścisz. Szczególnie Przy Agorze, gdzie trzeba się zatrzymać, żeby przejechać (bo się komuś pętla indukcyjna umieściła chyba 5 metrów przed sygnalizatorem), przystanek UKSW, gdzie często po zamknięciu drzwi masz już poziomą pałkę, a w drugą stronę musisz się zatrzymać. Lub przystanek Żeromskiego, gdzie z żalem patrzysz na zmieniające się światło zanim zamkniesz drzwi... Wiec rozkład będzie rozwleczony na odcinku. Tu jest cholernie dużo do zrobienia Bastianie i dopiero wtedy odczujesz te sekundy o które teoretycznie walczysz.Bastian pisze:Nie wiesz tego. Jeżeli pozwoli ci się zmieścić w zielone, zyskasz półtorej minuty. Liczyłeś?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
No hej, jeśli z tych 10 s (skąd masz 4 s??) urośnie do 90 s zaoszczędzonych na wstrzeleniu się w cykl, to dalej ich nie odczujesz? Kolejne straty zostają dokładnie te same, bo startujesz wtedy po prostu o cały cykl wcześniej.
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego jesteś takim przeciwnikiem przyspieszenia tramwajów.
Te 10 s np. pozwalałyby bardzo często wstrzelić się w późne zielone na Wawelskiej, Ochocie-Ratusz, Starynkiewiczu i pod Centralnym. Już masz 2 min na 13.
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego jesteś takim przeciwnikiem przyspieszenia tramwajów.
Te 10 s np. pozwalałyby bardzo często wstrzelić się w późne zielone na Wawelskiej, Ochocie-Ratusz, Starynkiewiczu i pod Centralnym. Już masz 2 min na 13.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Przeczytaj co napisałem wyżej - nie chcę się powtarzać. Dostaniesz rozkład po max czasie i nie będzie ci się spieszyło.KwZ pisze:No hej, jeśli z tych 10 s (skąd masz 4 s??) urośnie do 90 s zaoszczędzonych na wstrzeleniu się w cykl, to dalej ich nie odczujesz? Kolejne straty zostają dokładnie te same, bo startujesz wtedy po prostu o cały cykl wcześniej.
Jestem zwolennikiem przyśpieszenia rzeczywistego, gdy będą ciachane rozkłady nie teoretycznegoKwZ pisze:Naprawdę nie rozumiem, dlaczego jesteś takim przeciwnikiem przyspieszenia tramwajów.
I rozkład na 13, więc nie będziesz się przyspieszał. Postoisz sobie na Centralnym. dodatkowy cykl.KwZ pisze:Te 10 s np. pozwalałyby bardzo często wstrzelić się w późne zielone na Wawelskiej, Ochocie-Ratusz, Starynkiewiczu i pod Centralnym. Już masz 2 min na 13.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
A rozkładu przyspieszyć się nie da, bo nie ma przyspieszeń tramwajów. I kółko się zamyka...MisiekK pisze:I rozkład na 13, więc nie będziesz się przyspieszał.
Trzeba to w którymś miejscu przeciąć. Faktyczne przyspieszenie to dobre miejsce.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
-
DanielPoznań
Witam wszystkich
Nie wiem gdzie to dokładnie napisać, ale czy znana jest data imprezy pożegnalnej wagonów 13N
Byłbym zainteresowany wszystkimi informacjami na ten temat, ponieważ zamierzam wybrać się do warszawy.
13N NA ZAWSZE W MOIM SERCU
Echhhh, gdy byłem w wawie we wrześniu to jeszcze tyle ich jeździło
Pozdrowienia poznańskiego miłośnika
Ps. Skład 662-655- Moja pierwsza podróż 13N (*)
Nie wiem gdzie to dokładnie napisać, ale czy znana jest data imprezy pożegnalnej wagonów 13N
Byłbym zainteresowany wszystkimi informacjami na ten temat, ponieważ zamierzam wybrać się do warszawy.
13N NA ZAWSZE W MOIM SERCU
Pozdrowienia poznańskiego miłośnika
Ps. Skład 662-655- Moja pierwsza podróż 13N (*)
Jeśli chcesz się przejechać parówka polecam przyjechać ok. 14:30 na Rondo Radosława. Tam o tej porze możesz je spotkać.
Wiem, że nie o to kolega pytał, ale może ta informacja choć trochę go zachęci do przyjazdu, do 100-licy.
Co do imprezy info się niedługo pojawi.
Wiem, że nie o to kolega pytał, ale może ta informacja choć trochę go zachęci do przyjazdu, do 100-licy.
Co do imprezy info się niedługo pojawi.
Godzina nie ma znaczenia, ważne, żeby były to godziny szczytu, obojętnie czy to będzie 7 czy 17.sprinter pisze:Jeśli chcesz się przejechać parówka polecam przyjechać ok. 14:30 na Rondo Radosława. Tam o tej porze możesz je spotkać.
Skąd posiadasz informacje, że niedługo pojawi się info o imprezie, w ogóle czy gdzieś była mowa, że taka impreza się odbędzie?sprinter pisze:Co do imprezy info się niedługo pojawi.
O tej porze wyjeżdża najwięcej parówek z R-4. Dwa tygodnie temu byłem tam od 14:30 do 15:20. Naliczyłem w tym czasie 6 z 8 wtedy jeżdżących trzynastej.ashir pisze:Godzina nie ma znaczenia, ważne, żeby były to godziny szczytu, obojętnie czy będzie 7 czy 17sprinter pisze:Jeśli chcesz się przejechać parówka polecam przyjechać ok. 14:30 na Rondo Radosława. Tam o tej porze możesz je spotkać.