Jeśli chodzi o gim, to pełny luz. Przez kolejne dwa tygodnie na wszystkich kartkówkach i odpytywankach mówisz "Mnie nie było, chory byłem."reserved pisze:Tylko potem jak już wrócisz...
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
A co w deszczu jest takiego rozpraszającego?reserved pisze:Właśnie nie mogłem się skupić na polskim przez ten deszcz!Tyrystor 8401 pisze:Taka pogoda jest dobra na szkołę, bo nie rozprasza podczas lekcji
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 19:45 ]
Nie dobijaj. Bosz... Jak ty sobie poradzisz w LO/Technikum...BJ.2052 pisze:Jeśli chodzi o gim, to pełny luz. Przez kolejne dwa tygodnie na wszystkich kartkówkach i odpytywankach mówisz "Mnie nie było, chory byłem."reserved pisze:Tylko potem jak już wrócisz...
EOT
[ Dodano: Czw 11 Wrz, 2008 19:47 ]
A ja jak wziąłem parasol to wylazło słońcesolaris8315 pisze:Fascynujące ! A dziś zmokłem i wyglądałem jak zmokła kura bo parasola nie miałem i było mi zimno...
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
Ja chcę znów gimnazjum...BJ.2052 pisze:Jeśli chodzi o gim, to pełny luz. Przez kolejne dwa tygodnie na wszystkich kartkówkach i odpytywankach mówisz "Mnie nie było, chory byłem."
To, że stuka w parapet, poza tym przypominając o sobie zaglądam za okno i jeszcze bardziej chce mi się iść do domu.Tyrystor 8401 pisze:A co w deszczu jest takiego rozpraszającego?
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/artic ... narty.htmlDziennik pisze: Zima idzie! Szykuj narty
Choć w kalendarzu wciąż lato, to trudno w to uwierzyć. Za oknem zimno, a niedługo czekają nas nawet przymrozki. Ciepłe dni już nie wrócą. "Lepiej szykować się do zimy, bo ta przyjdzie wyjątkowo szybko" - mówi Wojciech Czarnecki, klimatolog z uniwersytetu w Poznaniu.
"Może jeszcze na początku października będzie kilka słonecznych dni z temperaturą około 20 stopni Celsjusza. Ale nie ma na to dużych szans" - mówi dziennikowi.pl klimatolog Wojciech Czarnecki.
Oczywiście, długoterminowa prognoza pogody, to prawie jak wróżenie z fusów, ale według specjalistów, lepiej się pogodzić z tym, że lato odeszło już bezpowrotnie.
Klimatolodzy radzą więc, by już szykować się na bardzo zimną jesień.
"Pierwszy śnieg może spaść w tym roku już w październiku, albo na początku listopada. I wszystko wskazuje na to, że zima przyjdzie bardzo szybko. Tym bardziej, że już teraz będą przymrozki, a przecież wciąż mamy kalendarzowe lato" - mówi Czarnecki.
Jacek Krawczewski
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9