Egzaltacja Szpakowskiego/Laskowskiego Neymarem jest wręcz niebywała, wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał i już pieją kury pieją!
Piłkarski mundial w Brazylii
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- No Limit Biker
To, że słabi to jedno, bo można być słabym i rozumieć to, a ich buńczuczne wypowiedzi (piłkarze, komentatorzy nie tylko brazylijscy itp.) są po prostu irytujące i dlatego chciałbym żeby już pojechali sobie do dżungli i tam siedzieli cichutko 
Egzaltacja Szpakowskiego/Laskowskiego Neymarem jest wręcz niebywała, wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał i już pieją kury pieją!
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Barceloński futbol, czego chcesz?No Limit Biker pisze:wcisnął jednego szczura, strzelił bramkę z niesłusznego karnego, pare razy się popłakał i poudawał
Kiedyś wariat Stoiczkow, teraz celebryta NeymarSzeregowy_Równoległy pisze:Barceloński futbol, czego chcesz?
- No Limit Biker
Stoiczkowa lubiłem, grał jak na turbochrupkach, był wszędzie i jak to mówią w tańcu się nie pie..niczyłprimoż pisze:Kiedyś wariat Stoiczkow, teraz celebryta NeymarSzeregowy_Równoległy pisze:Barceloński futbol, czego chcesz?
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Wpizdu bym oddał tego Neymara z FCB, wkurza mnie.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kameruńczykom zapłacili, że zaczęli biegać?
EDIT: najwyraźniej zapłacono im tylko za kwadrans.
EDIT: najwyraźniej zapłacono im tylko za kwadrans.
A Neymar zagral ci wlasnie na nosieM_Szymkowiak pisze:Wpizdu bym oddał tego Neymara z FCB, wkurza mnie.
- No Limit Biker
Szkoda. Czas zacząć trzymać kciuki za Chile, może im się uda ograć te panienki
Jak dla mnie nawet jakby strzelił bramkę a'la Maradona w 86 to i tak będzie miernotą bez jaj, która zamiast się postawić to liczy na pomoc sędziego i się kładzie. patrz sytuacje sprzed bramki na 1-0 kiedy obrońca Kamerunu pchnął go za linią. Zamiast wstać i się postawić to mało co się nie popłakał niestety takich piłkarzynek jest coraz więcej. Nawet Cuadrado, czy Perisić potrafią to zrobić i tacy zawodnicy zasługują na szacunek.
Jak dla mnie nawet jakby strzelił bramkę a'la Maradona w 86 to i tak będzie miernotą bez jaj, która zamiast się postawić to liczy na pomoc sędziego i się kładzie. patrz sytuacje sprzed bramki na 1-0 kiedy obrońca Kamerunu pchnął go za linią. Zamiast wstać i się postawić to mało co się nie popłakał niestety takich piłkarzynek jest coraz więcej. Nawet Cuadrado, czy Perisić potrafią to zrobić i tacy zawodnicy zasługują na szacunek.
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
GuardadoNo Limit Biker pisze:(...)Nawet Cuadrado(...)
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Albo No Limit Baker za dużo nasłuchał się SzpakowskiegoWiliam pisze:Może chodziło o kolumbijskiego prawego wahadłowego?
EDIT:
Przypomniało mi się:
Coś nie trafiłeśpawcio kilka wątków wcześniej o Bośni i Hercegowinie i jej wyjściu z grupy F pisze:Nie powinna mieć problemu.
Ja ostatnio generalnie mam problemy z celnością typowań.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Nie twoja to wina, że Bośniacy nie wiedzieli czym jest ta dziwna biała i okrągła rzecz, którą kopią Nigeryjczycy.Tak, wiem że BiH skręcił nowozelandzki pan z gwizdkiem, który myślał, że się gra arbuzem, niemniej Bośnia grała jak Polska.pawcio pisze:Ja ostatnio generalnie mam problemy z celnością typowań.
- No Limit Biker
Chodziło mi właśnie o Kolumbijczyka, który z tego co pamiętam jeszcze przed Mundialem zasilił szeregi FCB, a we Fiorentinie bardzo go lubiłem. Niestety to samo było z Fabregasem w Arsenalu, co się później stało każdy widział, a zakończenie było w doniesieniach medialnych z przygotowań przed meczem z Australią.
Bośni ja osobiście bardzo żałuje, bo poza Anglikami i Chorwatami byli jedyną drużyną za którą do końca trzymałbym kciuki
teraz pozostaje wierzyć,że Ci z samego końca listy mojej popularności odpadną w 1/8
a jedna z nich może już dziś, także trzymamy kciuki za Urugwaj 
Bośni ja osobiście bardzo żałuje, bo poza Anglikami i Chorwatami byli jedyną drużyną za którą do końca trzymałbym kciuki
Droit au but!!
No Limit Bikers 4L!!
No Limit Bikers 4L!!
Anglikom to ja nigdy nie kibicuję. Zawsze mnie śmieszy pompowanie balonika, jacy to oni zajebiści, a potem szybko odpadająNo Limit Biker pisze:Bośni ja osobiście bardzo żałuje, bo poza Anglikami i Chorwatami byli jedyną drużyną za którą do końca trzymałbym kciuki![]()
Licz na to, że przejdzie Squdra Azzurra. Też jestem w tym przypadku za Urusami ze względu na Luisa Suareza, a to oznacza, że odpadną teraz, jak to czynią inne drużyny, za którymi jestemNo Limit Baker pisze:że teraz pozostaje wierzyć,że Ci z samego końca listy mojej popularności odpadną w 1/8a jedna z nich może już dziś, także trzymamy kciuki za Urugwaj
A tak w ogóle to chciałbym, żeby ten turniej wygrała drużyna europejska. Taka ujma dla latynosów, że nie zdobili złota na swoim kontynencie