ja z pełną premedytacją wyszedłem po bułki do sklepuKubota pisze: hm... mi sie udalo zaliczyc najwiekszy pralko-prysznic
Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
mnie nie pobijeszFikander pisze:ja z pełną premedytacją wyszedłem po bułki do sklepuKubota pisze: hm... mi sie udalo zaliczyc najwiekszy pralko-prysznicsama przyjemność
"Ile razy upadniesz, tyle razy wstawaj i zaczynaj wszystko od nowa"
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
Carlo Karges
---
ex. Tramwaj Solo
- MeWa
- Cukiereczek
Też zmokłem... Już w ogóle to zaczęło na mnie padać w gomułce, bo akurat było wspaniałe okno (pewnie też z lat 60-tych), które za Chiny nie chciało się zamknąć. Myślałem, że dojdę do domu, ale gdy opuściłem tramwaj i przebiegłem na drugą stronę jezdni, to zmokłem doszczętnie, więc zrobiłem, to co inni - stanąłem pod zadaszeniem kiosku. Na Ochocie nieźle dawało
a najlepsze były te grzmoty 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
-
Krzysiek_S
Nie mozna biegać w czasie burzyMeWa pisze:Też zmokłem... Już w ogóle to zaczęło na mnie padać w gomułce, bo akurat było wspaniałe okno (pewnie też z lat 60-tych), które za Chiny nie chciało się zamknąć. Myślałem, że dojdę do domu, ale gdy opuściłem tramwaj i przebiegłem na drugą stronę jezdni, to zmokłem doszczętnie, więc zrobiłem, to co inni - stanąłem pod zadaszeniem kiosku. Na Ochocie nieźle dawałoa najlepsze były te grzmoty
-
Gacek
- Kontakt:
mnie bez ulewy piorun by trzasnął w Poznaniu- trzasnał w ogrodzenie 3 m ode mnie.MeWa pisze:no pewnie, piorun trafi mnie na środku jezdni, mając o wiele więcej ciekawszych punktów w okolicygdybyś wysiadł w taką ulewę, to byś gadał inaczej
ku załamaniu niektórych informuje ze żyję;-)
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
-
Krzysiek_S
- MeWa
- Cukiereczek
Nie pamiętam. Ale opisane zjawisko to nie powód, żebym miał popadać w paranoję. Co - miałem się przeczołgać przez skrzyżowanie?MZ pisze:MeWa pisze:no pewnie, piorun trafi mnie na środku jezdni, mając o wiele więcej ciekawszych punktów w okolicyA pamiętasz tragiczne zdarzenie na przystanku ŚMIGŁOWCA, bodajże dwa lub trzy lata temu? Komórka komuś zadzwoniła i to wystarczyło
.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
-
Krzysiek_S
-
Jerzy Dąbczak