Aj.. będzie powtórka?8917 pisze:O 21:45 wyemitowany został program o nazwie "tramwaj"
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Jutro o godzinie 14:20 jest "tramwaj - filer", ale co to jest ten "filer" to nie wiem.reserved pisze:Aj.. będzie powtórka?8917 pisze:O 21:45 wyemitowany został program o nazwie "tramwaj"
Powiem tyle, że w programie na stronie TVN Warszawa tego nie znajdziesz. Znalazłem to dzięki opisie programów w mojej platformie cyfrowej.
Pozdrawiam.
Brzmi trochę jak z angielska "wypełniacz" programu. Regułą w nowych telewizjach jest to, że nie ma aż tylu wykupionych reklam, a autopromocja (czyli zapowiedzi swoich własnych programów) nie może trwać zbyt długo, bo by się powtarzała.8917 pisze:Jutro o godzinie 14:20 jest "tramwaj - filer", ale co to jest ten "filer" to nie wiem.reserved pisze: Aj.. będzie powtórka?![]()
Powiem tyle, że w programie na stronie TVN Warszawa tego nie znajdziesz. Znalazłem to dzięki opisie programów w mojej platformie cyfrowej.
[ Dodano: Czw 25 Gru, 2008 13:31 ]
Aha, a skoro już mowa o widoku z kamery to w tvn24 jest dżingiel, w którym pokazany jest widok z kamery maszynisty metra - bardzo przyspieszony, bo trwa to parenaście/dziesiąt sekund.
[ ... ::: Mądry głupiemu ustępuje... i dlatego ten świat tak wygląda ::: ... ]
Ah... ale by było fajnie, gdyby zamiast reklam wymyślali takie wypełniacze.Siecool pisze:Regułą w nowych telewizjach jest to, że nie ma aż tylu wykupionych reklam, a autopromocja (czyli zapowiedzi swoich własnych programów) nie może trwać zbyt długo, bo by się powtarzała.Dlatego, aby zapełnić dziury w programie wymyśla się różne dziwne rzeczy tego typu
Oglądałem to z 'dziewiątką'. Muszę przyznać że ciekawie zrobione. Myślę, że mogliby nawet zrobić taki cykl, w którym każda ciekawa trasa tramwajowa/autobusowa byłaby opisywana komentarzami. Nie tylko "9" w końcu jest w Warszawie.
Coś w rodzaju podróży kolejami szwajcarskimi na kanale Travel?jasiu pisze:taka polska namiastka nocnego programu BahnTV, fajna sprawa...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Obejrzałem sobie ten tramwaj dziś o 20:15. Przyznam, że program mogę już uplasować w pierwszej trójce moich ulubionych audycji TVN Warszawa. Ciekawie pokazany obraz miasta - minusem jest tutaj stateczna kamera (trochę kiepsko np. widać Hotel Polonia, o którym napisane jest na pasku).
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
PiotrekP pisze:Czyli w najbliższym czasie nie mam co czekać na kolejną powtórkę "Tramwaju"?
Od wczoraj "Tramwaj" pojawić się może w każdym momencie.
Pozdrawiam.
Tak czytając materiały wklejane tutaj (teksty) jak i materiały filmowe na stronie TVN Warszawa stwierdzam, że telewizja powinna się nazywać Super Fakt TV (hołd dla Super Expressu i Faktu). Materiały przedstawiają błahe powody typu pies sąsiadki nasrał mi na wycieraczkę... Ogólnie, spodziewałem się dużo wyższego poziomu... Najgorszy kanał z grupy TVN...