Ah to cholerne uzależnieniereserved pisze:Inna sprawa, że ja już od dawna przymierzam się do tego, żeby po prostu olać Wawkom
Inne
Moderator: Emyl
Bo potem byłem tak samo beznadziejny może?bepe pisze:Ja nie jestem tu od 2005 r., a też mam Cię za... hmmm... ciekawy przypadek
Nie wiem, może przed wieeeeloma laty, kiedy jeszcze byłem zbuntowanym gimnazjalistą. A tak to nigdy nie odchodziłem na zawsze. Ostatni raz chyba na 2 tygodnie właśnie to odszedłem "na trochę, żeby odpocząć sobie, bo miałem dość".Premo pisze:czy to nie ty pisałeś kiedyś że odchodzisz na zawsze i wróciłeś po 2 tygodniach?
Zresztą, trochę OT zrobiliśmy, więc może zakończmy ten temat.
[ Dodano: |26 Gru 2011|, 2011 23:30 ]
No bo tu w sumie też jest najlepsze źródło informacji o warszawskiej komunikacji więc szkoda też tak odchodzić.SG pisze:Ah to cholerne uzależnienie
- fik
- Naczelne Chamidło
Ale o którym odejściu mówimy?Premo pisze:czy to nie ty pisałeś kiedyś że odchodzisz na zawsze i wróciłeś po 2 tygodniach?reserved pisze: Inna sprawa, że ja już od dawna przymierzam się do tego, żeby po prostu olać Wawkom i tu nie wchodzić, bo i po co. Ale jakoś za bardzo was lubię a i też przyzwyczajenie bierze górę.
Koniec OT
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Czy dałoby się może dodać do forum moduł do tapatalk (http://www.tapatalk.com) lub forum runnera (http://www.forumrunner.net/)?
O 12:36, dnia 27.02.2012 przy próbie wejścia na forum pojawiło się: phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Can't create a new thread (errno 11); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
Could not connect to the database.
Can't create a new thread (errno 11); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
- MeWa
- Cukiereczek
Nie jest to wymagane, ani przez prawo autorskie, ani przez nas.KwZ pisze:Czy jest to wymagane przez prawo autorskie (raczej nie)?
Wymagamy, żeby artykuły były wyraźnie zaznaczone jako cytat, żeby było podane źródło (jaka gazeta) oraz link do oryginalnego materiału.KwZ pisze:Jaki jest zalecany format takich artykułów?
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Taki mały wniosek racjonalizatorski... Pod wpływem takich postów (no offence dla użytkowników) viewtopic.php?p=745951#745951 czy viewtopic.php?p=745188#745188 zamarzyła mi się funkcja [spoiler], która ułatwiłaby eksplorowanie forum - tego typu długie treści dałoby się wrzucać w spoiler, który normalnie byłby zwinięty i chętni mogliby sobie te tasiemcowe dane rozwijać. A niechętni mieliby mniej klikania i przewijania. Co o tym myślicie?
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Zacna idea
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel