Praga Północ i jej problemy komunikacyjne
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
A.
No dobra, w takim razie rzeczywiście wskazywałoby to raczej na Wolę. I brak 26 na Grochów.
No dobra, w takim razie rzeczywiście wskazywałoby to raczej na Wolę. I brak 26 na Grochów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Wiem, że trudno wyciągać wnioski przy jednej, czy dwóch obserwacjach, ale parę dni temu dwa razy widziałem 8 nieźle zapełnioną na U-boota (wszystkie siedzące zajęte + dużo osób stało) koło 12 w DP na skręcie przy Teatrze Powszechnym w stronę Centrum. W drugą stronę gorzej.Bastian pisze:A.
[ Dodano: |22 Paź 2012|, 2012 17:32 ]
pawcio miał na myśli to, że 517 wyleci z prawej strony Wisły. Też Cię to cieszy?ashir pisze:To dobrze, wierzę w to po tym jak po wielu miesiącach został usunięty przystanek PKP Powiśle, a on też był uruchomiony z powodu zamknięcia stacji Stadion, więc mam nadzieję, że i tu tak będzie.
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dyskusja znów zjechała na nieśmiertelne 517, więc udała się do piachu.
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Bastian
- Sułtan Maroka
No przecież na tym właśnie polega zsypowanie. To co innego, niż kasacja.Łukasz pisze:A to nie można tam tego przenieść, tylko trzeba zsypywać?
Zwracam honor osobom broniącym linii 135 w aktualnej postaci - na własnej skórze przekonałem się, że linia pracuje b. dobrze na całym praskim odcinku. Niestety spore opóźnienia generowane przez wąski odcinek ul. Jagiellońskiej są sporym problemem tej linii, ale o tym już tutaj pisaliśmy wielokrotnie. Dzisiaj również przez dłuższą chwilę obserwowałem zapełnienie linii 170 (dla przypomnienia: jedyna linia autobusowa z dw. Wileńskiego na Szmulki) i.. nic się nie zmieniło - po dach nadal zawalone. Nawet w taki dzień jak dzisiaj. Jak już ul. Ząbkowska ma się opierać na tym co teraz ma, to niech przynajmniej 138 robi oberka przez ulicę Kłopotowskiego w stronę Bokserskiej, a w stronę Utraty... może taki sam manewr? Wtedy przynajmniej "muśnie" zespół przystankowy dw. Wileński.
Domas pisze:Zwracam honor osobom broniącym linii 135 w aktualnej postaci - na własnej skórze przekonałem się, że linia pracuje b. dobrze na całym praskim odcinku.
Ehhh, gdyby jeszcze była punktualna (PKSGM) to byłoby miodzio...
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
OT: Jeśli chodzi o obsługę to z automatu, ze względu na bezpośrednią bliskość zakładu R-4 "Stalowa" przy trasie linii przynajmniej 3/4 brygad bym przekazał właśnie na ten zakład, ale po pierwsze to nie ten dział, a po drugie nie mi o tym decydować.m72 pisze:Ehhh, gdyby jeszcze była punktualna (PKSGM) to byłoby miodzio...
A co było powodem skrócenia do Ronda Starzyńskiego? Brak pasażerów?Domas pisze:(...)Dzisiaj również przez dłuższą chwilę obserwowałem zapełnienie linii 170 (dla przypomnienia: jedyna linia autobusowa z dw. Wileńskiego na Szmulki) i.. nic się nie zmieniło - po dach nadal zawalone. Nawet w taki dzień jak dzisiaj. (...)