Rozkłady tramwajowe - sezon 2013/2014/2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Na pewno BWL-ek 8+27 nie ma. Więc wychodzi na to, że jednak 24 minuty postoju.Georg pisze:Czy postoje 27 na Cm. Wolskim wieczorem wynoszą 24 minuty? Bo widzę, że ostatni kurs do R-1 odjeżdża o 23:02, a przyjeżdża o 22:38. Czy to jakaś wymiana między 27 i 8?
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
7c+1d oznacza obieg 80 minut w szczycie i 105 poza nim - nie 96...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale za to tanszych.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Spróbuj to wyliczyć uwzględniając fakt, że zmniejszenie liczby wozokilometrów przełoży się na zmniejszenie liczby wozogodzin, co przełoży się na spadek średniego czasu trwania służby, co spowoduje konieczność realizacji większej liczby godzin dyżuru w celu zapewnienia pracownikowi nominału.
ZTM informuje o zmianach od 2.09 rozkładów np. linii 22 i 41, a ja tam - porównując obecny z nowym - żadnej zmiany nie widzę. O co chodzi, o wyjazdy, bo tego nie sprawdzałem?
Z nowinek: R-1 wraca na 1, także w DP, a nie jak w maju tylko w weekendy. R-4 wraca na 23. Wracają BWL-ki 9+25 z Okęcia. Wraca 14-ka, a wraz z nią praski uboot na tej linii i prawdopodobnie BWL-ki/SWL-ki 10+14, bo ostatnie kursy z Banacha są wydłużone na Wyścigi, więc pewnie dla R-1 na (Hana) solo. Na 27 i 28 układ chyba taki sam, jaki był przez 10 dni na przełomie kwietnia i maja, z mikroszczytem na 28 z Koła zagęszczonym przez wolskie dodatki.
A rozkłady 26 mają adnotację "ważne od... 5-09-2013".
Z nowinek: R-1 wraca na 1, także w DP, a nie jak w maju tylko w weekendy. R-4 wraca na 23. Wracają BWL-ki 9+25 z Okęcia. Wraca 14-ka, a wraz z nią praski uboot na tej linii i prawdopodobnie BWL-ki/SWL-ki 10+14, bo ostatnie kursy z Banacha są wydłużone na Wyścigi, więc pewnie dla R-1 na (Hana) solo. Na 27 i 28 układ chyba taki sam, jaki był przez 10 dni na przełomie kwietnia i maja, z mikroszczytem na 28 z Koła zagęszczonym przez wolskie dodatki.
A rozkłady 26 mają adnotację "ważne od... 5-09-2013".
4bis Stalowa - Woronicza
Na kilku liniach (nie liczyłem ilu) zostają rozkłady obecne, ale dla prostoty obsługi zmian, wszystko potraktowano jako nowe rozkłady.Półtorak pisze:ZTM informuje o zmianach od 2.09 rozkładów np. linii 22 i 41, a ja tam - porównując obecny z nowym - żadnej zmiany nie widzę. O co chodzi, o wyjazdy, bo tego nie sprawdzałem?
Ale jakoś ZTM tutaj: http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=1022&c=100&l=1 nie informuje, że zmienia się rozkład np. 20-ki, a 22 i 41 - tak.pawcio pisze:Na kilku liniach (nie liczyłem ilu) zostają rozkłady obecne, ale dla prostoty obsługi zmian, wszystko potraktowano jako nowe rozkłady.Półtorak pisze:ZTM informuje o zmianach od 2.09 rozkładów np. linii 22 i 41, a ja tam - porównując obecny z nowym - żadnej zmiany nie widzę. O co chodzi, o wyjazdy, bo tego nie sprawdzałem?
4bis Stalowa - Woronicza