Wypadki i awarie - 2009
Moderator: vernalisadonis
5254 03/E-6 - po 8 stał na awaryjnych w towarzystwie NR na przystanku Metro Świętokrzyska 03. Kierowca rozmawiał sobie spokojnie z gościem z NR, wypadek to nie był, a czy awaria to trudno stwierdzić.
Wielka szkoda,że nie mogłem się nim przejechać tylko stał taki biedny i czekał nie wiadomo na co. Koniec prywaty
Wielka szkoda,że nie mogłem się nim przejechać tylko stał taki biedny i czekał nie wiadomo na co. Koniec prywaty
Wypadnięcie z kursu spowodowane nieudaną próbą wyłudzenia odszkodowania przez jakąś naiwniaczkę. W efekcie, w szczycie porannym wóz przejechał jedynie część pierwszego półkursu.aero pisze:5254 03/E-6 - po 8 stał na awaryjnych w towarzystwie NR na przystanku Metro Świętokrzyska 03. Kierowca rozmawiał sobie spokojnie z gościem z NR, wypadek to nie był, a czy awaria to trudno stwierdzić.
Flash
Gdzie jest Flash
R-4 * STALOWA *
A czemu nie? Sam bez przerwy prowokujesz, uważając się za kogoś lepszego...Flash8222 pisze:**NIGHT** pisze: Flash
Gdzie jest Flash
No ładnie, że moderatorzy pozwalają na takie prowokacje... Szkoda klawiatury na Ciebie...
No to trochę niestety poczekasz...5280 pisze:chyba nie Flash ale levar chyba jeździl wczoraj 9/519 ?
No to pewnie on. Czekam na relacje levara.
Każdy na początku uważa się za wszystko wiedzącego miszcza kierownicy. Mi się udało bez poważniejszych dzwonów, ale teraz na przestrzeni czasu (bo jak by nie było 18 maja będzie 5 lat), to z przerażeniem patrzę na to co wyprawiałem kiedyś. Brawura, szybkość, i pasażer to wróg. Teraz najchętniej bym jeździł na liniach typu 307, spokojnie, bez pośpiechu, do pasażerów też zmieniłem podejście, przecież każdy może mieć gorszy dzień. Przez to trzeba przejść, dobrze jeśli uda się bez takich zdarzeń jak levara...
Co z nim jest, wie ktoś? Bo chyba z nogami coś miał, nie?
Co z nim jest, wie ktoś? Bo chyba z nogami coś miał, nie?
R-4 * STALOWA *