O stronach ZTM MZA i TW
http://www.ztm.waw.pl/baza/20100801/W/TRASY.HTMMC pisze:Ale ZTM nie podał czy ruch na Popiełuszki jest wyłączony, a ja jako zwykły pasażer nie mam o tym zielonego pojęcia...
Ogarnij taki bajer i już wiesz.
NR pisze:http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=761&l=1bartoni722 pisze:Ale to miało być podawane w oddzielnych komunkatach
Fajnie, moja fota na Kowieńskiej może się paść, bo nikt nie raczył poinformować o tymże fakcie.
Chyba odwrotnie.ZTM pisze:(...) od 29.07.2010 (czwartek) do 14.07.2010 (środa) (...)
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
-
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
TW zmieniło engine strony - i przy okazji rozszerzyło jej treść.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wow. Jestem pod ogromnym wrażeniem.Glonojad pisze:TW zmieniło engine strony - i przy okazji rozszerzyło jej treść.
Na gorąco, to brakuje mi jasnego linka/odniesienie do strony ZTM z informacją, że właśnie tam może znaleźć informacje o trasach, rozkładach, mapach itd
No i BIP w moim Firefoxie nie działa
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Taaak, z moim firefoxem też jest coś nie tak...
skrót na skróty do działu inwestycji: tw.waw.pl/drupal/inwestycje
skrót na skróty do działu inwestycji: tw.waw.pl/drupal/inwestycje
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A mi linka do WAWKOM-uperson pisze:Na gorąco, to brakuje mi jasnego linka/odniesienie do strony ZTM
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
szkoda
poprzedni design strony tw mial taki oldschoolowy feel
Czesc nazywam sie mietek jestem informatykiem witam na mojej stronie domowej (w czasach kiedy kazdy "musial" miec swoja czyli nascie lat temu).
btw w operze gorne menu sie nie laduja.
ffa nie chce mi sie odpadac, zreszta mowicie ze przez mozille tez kaszana.
poprzedni design strony tw mial taki oldschoolowy feel
Czesc nazywam sie mietek jestem informatykiem witam na mojej stronie domowej (w czasach kiedy kazdy "musial" miec swoja czyli nascie lat temu).
btw w operze gorne menu sie nie laduja.
ffa nie chce mi sie odpadac, zreszta mowicie ze przez mozille tez kaszana.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie, mój FF jest specyficzny bo na innych działa.
Natomiast działa mi na Operze z komórki bez problemu.
Natomiast działa mi na Operze z komórki bez problemu.
-