SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na odstawczych czasami stoją dwa składy (jeden za drugim), nic super niezwykłego.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Stawiano, widziałem chyba z dwukrotnie. Aczkolwiek nie mogę stwierdzić (bo nie wiem), czy te postawione dalej były w danym momencie na chodzie.soloviev pisze:W Pruszkowie nigdy nie stawiano dwóch oddzielnych jednostek na tym samym torze.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
A i tak ciągle są tacy, co się pytają ,czy można jechać i czy pociąg do "warszawy Zachodniej" (wyświetlacz + klapki) zatrzymuje się na Śródmieściu...Premo pisze:Większość ludzi doskonale wie o ofercie o czym można się przekonać rano w Rembertowie
http://skm.srv.pl/mapa.html
Zobacz gdzie dany 14WE w chwili obecnej się znajduje
Jestem pod wrażeniem.Premo pisze:http://skm.srv.pl/mapa.html
Stan na podstawie obiegów, czy z nadajników GPS?
[ Dodano: 2007-11-02, 14:14 ]
Już widzę - real, z GPS, bo w tunelu nie ma zasięgu, toteż wychjodzi, że jednostka stoi 10 minut przed wjazdem do tunelu
A teraz sobie patrzę na 103, który o 14:02 miał odjechać z Pruszkowa. Jest 14:12, a ten złom dalej stoi Chyba, że zgubili nadajnik przypadkiem
Hmmm... 103 zabrał się i pojechał, jako skład o 14:27... Może ten o 14:02 nie miał GPSa po prostu i wszystkie obiegi są OK?
Aktualnie aktywnych jest 7 wozów (jeden na Olszynce się uaktywnił, drugi chyba zjechał...)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bajer . Ale widzę teraz 6 sztuk, z czego jeden w wagonowni, a dwa na torach odstawczych w Pruszku
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Solaris U10
http://skm.srv.pl/nowa_wersja_mapy.html
Dodatkowa tabelka ze współrzędnymi geograficznymi, prędkościami itp.
Dodatkowa tabelka ze współrzędnymi geograficznymi, prędkościami itp.