Komunikacja miejska na zielonej Białołęce
Moderator: Wiliam
Znowu zapominacie, że są ludzie, którzy nie mogą jeździć metrem.
Nie daj się zepchnąć z twojej drogi nawet przez ludzi idących w tym samym kierunku.
S.J.Lec
S.J.Lec
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A także MTON.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Im mniej zmian tym lepiej - niech zostanie sobie 120, 132, 204 i 304 i na przykład w takim układzie:emyl pisze:Jeszcze inaczej.[...]
120: Olesin - ... - Głębocka - Św. Wincentego - Gilarska - ... - Dw. Wschodni (5A/10/7-8B/15)
132: Os. Derby - Skarbka z Gór - Berensona - ... - Metro Marymont (5A/15/7-8B/20)
204: PKP Praga - ... - Berensona - Głębocka - Lewandów - Grodzisk - Oknicka - Berensona - ... (15/20/20)
304: Zaułek-Szkoła - ... - Magiczna - Głębocka - CH Targówek (20/20/-)
Dyskutowaliśmy o zakrańcowaniu 527 na Pl. Bankowym, a ty wpieprzyłeś się z Markami.reserved pisze:Jeżeli Wileński to dla Ciebie Białołęka, to owszem - jak to mówisz - wpierdzielam.Pawel_ pisze: Tak? http://tustolica.pl/nieoficjalne-527-zo ... kces_67947
Pomijam fakt, iż Marki wpierdzielasz do Białołęki...
Odpisywałem emylowi a propos siedemsetek. Nie moja wina, że wpieprzasz się w inne dyskusje nawet, jeśli nie masz nic do powiedzenia.
Ale to Ty zacząłeś temat komuniakcji podmiejskiej, nie Pawel_ - on napomknął jedynie, że na Pl. Bankowym możnaby jednak pętlę zostawić.
Zmartwię Cię, bo najbliżej mam do Ciebie. Ba! Nawet bym podjechał 527.
EOT.
A 527 nie ma racji bytu dalej niż do Dw. Wileńskiego, po prostu.
A 527 nie ma racji bytu dalej niż do Dw. Wileńskiego, po prostu.
I co? Całe 527 wysiądzie i wsiądzie w coś, co dojedzie do MRA? 
Tak lub będzie kontynuować swoją podróż metrem na przykład, tak zakłada polityka ZTM.
- Matrix2441
Generalnie należy spojrzeć na funkcję 527 na przestrzeni lat. Czy to jako 527 czy to jako 407 czy to na trasie do Arkadii czy to na trasie do MRA/Esperanto linia ta miała dowozić do metra. Na Wileńskim metro będzie? Będzie. Kraniec będzie? Będzie. Więc sensu krańcowania tej linii dalej, niż na Wileńskim nie ma. 
Będzie metro, które dowiezie... gdzie?