SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
popraw cytowanie...
I tu się ponawia pytanie - czemuż jest zatem 6 obiegów, a nie 5?
Ale podoba mi się, że SKM udowadnia, że "dasię" przenosić załogi między pociągami...
Ale podoba mi się, że SKM udowadnia, że "dasię" przenosić załogi między pociągami...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ponieważ postoje w Pruszkowie miedzy odjazdami pociagów w planowych obiegach pozwalaja na takie sztuczki.Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz jest 6 obiegów w 5 składów.praktycznie częsciej jeżdżą w 5 jednostek 6 obiegów niz 6/6 .inż. Glonojad pisze:popraw cytowanie...
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę ![:D](./images/smilies/mg.gif)
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
![:D](./images/smilies/mg.gif)
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie zrozumiałeś pytania - pytam, czemu planowe obiegi ułożone są tak głupio? Czemu ułożone są na 6 pociągów, jeśli starczy 5? I dlaczego mam wrażenie, że podobne odzyski jednnostek dałoby się znaleźć i w KM i w TW?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nawet nie wiem, czy ten ktoś siedzi w SKM, ZTM czy PLK...Premo pisze:Pytaj tego co je układał.inż. Glonojad pisze:Nie zrozumiałeś pytania - pytam, czemu planowe obiegi ułożone są tak głupio?
Wynosi. A właściwie, to jest równa, śmieci można wynosićTeoretycznie można zagęścić kursy gdyby częstotliwość na średnicy wyniosła 3 minuty
![Razz :p](./images/smilies/tongue.gif)
-
-
-
- humptyangel
- Kontakt:
I dlatego przy torach odstawczych jest zamontowana kamera.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
![Obrazek](http://user.siskom.waw.pl/userftp/public/LOGO_SISKOM.jpg)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
- Solaris U10