Stacje radiowe
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeśli nie zrobili Osi Czasu, to jest OK 
Haha.Szeregowy_Równoległy pisze:Jeśli nie zrobili Osi Czasu, to jest OK
Nie no ale zrąbali to i to równo. Ja już dostaję nerwicy bo więcej jest tych wyskakujących okienek a trudniej dostać merytoryczną informację o programie, odbiorze itd.
I oczywiście mega duże okienko do reklam wielkiej kumulacji.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nowa strona marna, podkłady trochę nawiązują do lat 90-tych (lepszy niż poprzedni ale do najlepszego mu daaaaaaaaleko)...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Ja nawet podejrzewam, że on to nagrywa w domu.BJ pisze:Albo Polskiemu Radio odechciało się sponsorować te podróże i teraz nagrywają to w studiu PR Krakówchester pisze:Panu Kosińskiemu odechciało się zaiwaniać "Malinowskim" z Krakowa na piątkowo-sobotnią noc do Warszawy
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Mnie się już nudzi, jest za dużo pedalskich wyjców u Kasprola (Ostry akurat czasem mówi, że mu się coś tutaj włożyło). Po 13 więc coraz częściej przechodzę na Eskę Rock, choć tam prowadzący są niesamowicie denerwujący, a poziom słuchaczy kompletnie radiozetowy.Szeregowy_Równoległy pisze:Ja prawie nie wychodzę poza Antyradio. Czasem Wawa albo RMF FM. No i Eska Rock, Poranny WF a w nim Radio Dobroć wystarczą, żeby strawić tę "Eskę" w nazwieZetka mi jakoś nie podchodzi. Trójka jest tak kultowa, że w żaden sposób do mnie nie trafia.
Dlatego AntyRadio ClassicRock albo Eska Classic Rock jak mam Internet (ale to pierwsze mi się znudziło po 3 tygodniach słuchania non-stop podczas pewnej imprezy w wakacje).
Poranny WF jest dla mnie za wcześnie
Trójka tylko cały dzień pierwszego stycznia (Lista Wszechczasów). ZET? No czasem jak się jedzie gdzieś dalej, to zostaje tylko RMF i Zet... Rzyg Rzyg Rzyg.
[ Dodano: Wto 17 Sty, 2012 ]
Z Kasprologii można się wiele dowiedzieć, ale zdanie już wyraziłem wyżej.BJ pisze:Generalnie też jest fajne - oprócz Kasprologii i Testosteronu.Szeregowy_Równoległy pisze:Ja prawie nie wychodzę poza Antyradio.
A jesteś elkonkurssowiczem?Szeregowy_Równoległy pisze:Mi bardziej przeszkadza Loroch we wszystkich odmianach. No i za mało Olka Ostrowskiego jest
Loroch to Gastrofazy weekendowe - w sumie w weekendy radio tylko w samochodzie, więc nie przeszkadza mi jakoś mocno.
Ciechan też jest czasem wkurwiający
Kuba Wojewódzki (To jeszcze w 94FM;) )BJ pisze:Nie wiem, co było w przeszłości (przybliżysz?), ale teraz jak na stację komercyjną jest IMHO naprawdę nieźle.
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
TaaaakŁukasz pisze:A jesteś elkonkurssowiczem?
Z Lorochem to jest tak, że... kiedyś była taka kampania przeciw pedofilom w internecie. Plakaty takie "Mam na imię Wojtek, też mam 12 lat", a na fotce gruby, obleśny staruch. I właśnie gdybym miał szukać kogoś, kto podłoży głos pod tego starucha, to byłby to Loroch. Nie wiem czemu.Łukasz pisze:Loroch to Gastrofazy weekendowe - w sumie w weekendy radio tylko w samochodzie, więc nie przeszkadza mi jakoś mocno.
Ciechan też jest czasem wkurwiający![]()
A co do Ciechańskiego: Odkąd w "Pobudzeniu" nie ma Ciechana, to daje się "Pobudzenia" słuchać. Natomiast sam Ciechan drażni mnie dużo mniej, niż z Dunowskim. W "Pobudzeniu" natomiast brakuje mi "Liryki paranoika".
Tak tak, z ŁodziSzeregowy_Równoległy pisze:TaaaakŁukasz pisze:A jesteś elkonkurssowiczem?(Wiesz, że El Konkursso jest ewidentnie z Łodzi? Bo EL to przecież Łódź...
) W El Pomodorro też walczę
Niejednokrotnie obsługa przystanku trwa dłużej, bo maila ślę
W "Szczytowaniu" też donoszę. Kilka płyt wygrałem, w tym jedną za... doniesienie o mojej własnej kolizji
![]()
Pobudzenie jest dla mnie za wcześnieSzeregowy_Równoległy pisze:Z Lorochem to jest tak, że... kiedyś była taka kampania przeciw pedofilom w internecie. Plakaty takie "Mam na imię Wojtek, też mam 12 lat", a na fotce gruby, obleśny staruch. I właśnie gdybym miał szukać kogoś, kto podłoży głos pod tego starucha, to byłby to Loroch. Nie wiem czemu.Łukasz pisze:Loroch to Gastrofazy weekendowe - w sumie w weekendy radio tylko w samochodzie, więc nie przeszkadza mi jakoś mocno.
Ciechan też jest czasem wkurwiający![]()
A co do Ciechańskiego: Odkąd w "Pobudzeniu" nie ma Ciechana, to daje się "Pobudzenia" słuchać. Natomiast sam Ciechan drażni mnie dużo mniej, niż z Dunowskim. W "Pobudzeniu" natomiast brakuje mi "Liryki paranoika".
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
SzacunŁukasz pisze:Tak tak, z ŁodziW piątek "jako pierwszy przybył z poprawną odpowiedzią, już w 11 minucie, Pan Łukasz" ;D Po raz pierwszy na 1 miejscu. W pomidorze nigdy mi się nie udało być przed wszystkimi
Jutro mają być bilety na AustralianPinkFloydShow - a kosztują od 150zł...
No ja mam oprocz tego pierwszego 2 niezłamane i 3x2Szeregowy_Równoległy pisze:SzacunŁukasz pisze:Tak tak, z ŁodziW piątek "jako pierwszy przybył z poprawną odpowiedzią, już w 11 minucie, Pan Łukasz" ;D Po raz pierwszy na 1 miejscu. W pomidorze nigdy mi się nie udało być przed wszystkimi
Jutro mają być bilety na AustralianPinkFloydShow - a kosztują od 150zł...
Ja dwa razy pretendowałem do roli niezłomnego twórcy, ani razu nie okazałem się być niezłomnym
Natomiast raz udało mi się złamać ze srebrnym medalem (dawno, dawno temu). "Może mieć coś z sedesu na środku pustyni"...
ŁK
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A w Gildii Łamaczy się udzielasz? 
Ja tego El Konkurso czy jak mu tam nie lubię bo parę razy próbowałem zrozumieć zasady i do tej pory nie ogarnąłem, o co w nim chodzi.
Nie lubię poziomu prowadzenia Antyradia. Kiedyś lubiłem Makaka słuchać ale od dawna jakoś nie mam na to czasu.
Teraz pewnie będę więcej radia Kolor słuchał, odkąd moja koleżanka została tam serwisantką.
Nie lubię poziomu prowadzenia Antyradia. Kiedyś lubiłem Makaka słuchać ale od dawna jakoś nie mam na to czasu.
Teraz pewnie będę więcej radia Kolor słuchał, odkąd moja koleżanka została tam serwisantką.