Spis autobusów miejskich w złym stanie technicznym
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
I przestał płakać?
Przytulić go trzeba było, pogłaskać, okazać trochę człowieczeństwa 
A541 zamyka drugie drzwi na trzy razy, tzn. same się otwierają przy zamknięciu dwa razy. Pani musi nadrabiać stracony czas jazdą. Normalnie się czułem jak nie w PKS Grodzisk 
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Normalka w Scaniach (choć zazwyczaj dotyczy trzecich drzwi), dlatego większość kierowców używa specjalnego magicznego przycisku, który wymusza zamknięcie drzwi bez względu na wszystkochester pisze:A541 zamyka drugie drzwi na trzy razy, tzn. same się otwierają przy zamknięciu dwa razy. Pani musi nadrabiać stracony czas jazdą. Normalnie się czułem jak nie w PKS Grodzisk
noidea
Nie wiem jak wóz #2558 się uchował w taborze MZA, gdyż gdyż było i jest kasowanych dużo Ikarusów będących w lepszym stanie. Jechałem nim dzisiaj godzinę czasu (z Wola Ratusz do końca) i zastanawiałem się czy dojedzie do tego Marysina. Biegi nie wchodzą, szarpie i rzuca całym wozem przy zmianie biegów, kierowca jechał chyba najwyżej na trójce. Przynajmniej raz zgasł silnik, ale na szczęście odpalił...
A jeden taki miał ten problem z drzwiami (aż się za to dostało od nerwowego pasażera jakiemuś Bogu ducha winnemu gimnazjaliście, który stał akurat przy drzwiach), poza tym ta skrzyneczka, która zawiera ciepły guzik smętnie zwisała do góry nogami podwiązana kawałkiem jakiegoś kabelka. Obraz nędzy i rozpaczy te scanie. Narzeka się na mobilisowe SU10, że są rozklekotane, ale jestem zdania, że one sa generalnie w lepszym stanie niź nowsze przecież dyliżanse PKS-u.chester pisze:A541 zamyka drugie drzwi na trzy razy, tzn. same się otwierają przy zamknięciu dwa razy. Pani musi nadrabiać stracony czas jazdą. Normalnie się czułem jak nie w PKS Grodzisk
Popatrz, jaka franca!
- Matrix2441
Tak samo jest z #2970. Jak inni kierowcy nim jechali, to ledwo ruszał z miejsca. A jak Schumacher się do niego dorwał to pruje prawie jak Solarka.TOMEK pisze:Nie wiem jak wóz #2558 się uchował w taborze MZA, gdyż gdyż było i jest kasowanych dużo Ikarusów będących w lepszym stanie. Jechałem nim dzisiaj godzinę czasu (z Wola Ratusz do końca) i zastanawiałem się czy dojedzie do tego Marysina. Biegi nie wchodzą, szarpie i rzuca całym wozem przy zmianie biegów, kierowca jechał chyba najwyżej na trójce. Przynajmniej raz zgasł silnik, ale na szczęście odpalił...
Ja jechałem #2558 kilka dni temu i kiero bardzo dobrze jechał... Myślę, że nie trafiłeś po prostu na dobrego kierowcę.