Quo vadis, MZA?
Debile.
Powinno się ograniczać swawole i harce tak jak to było w przypadku np. 8144, ale co przeszkadza subtelna, ale potrzebna i nawet miła dla oka okleina w wielu wozach, np. 8177, 8122, 8172, 8180, 8197, 5122, 5664 i wielu, wielu innych.
Nawet w 8133 okleina sama w sobie jest fajna, tylko troche za dużo tych wlepek IMHO.
Powinno się ograniczać swawole i harce tak jak to było w przypadku np. 8144, ale co przeszkadza subtelna, ale potrzebna i nawet miła dla oka okleina w wielu wozach, np. 8177, 8122, 8172, 8180, 8197, 5122, 5664 i wielu, wielu innych.
Nawet w 8133 okleina sama w sobie jest fajna, tylko troche za dużo tych wlepek IMHO.
Jest na sali lekarz?Desert pisze:Akurat wozem 5437 nie jeździ nikt kto nie powinien więc o to się nie martw
[ Dodano: |20 Kwi 2010|, 2010 22:08 ]
No może ciutBJ pisze:Nawet w 8133 okleina sama w sobie jest fajna, tylko troche za dużo tych wlepek IMHO![]()
Idąc dobrym tokiem myślenia i zdrowym rozsądkiem, chwała bogu że tym wozem nie jeżdżą te śmierdziele i rumuny co zostawiają syf w kabinie i nie dbają wcale o wóz
"Nie moje - To pierdole"
Dokładnie.Desert pisze:Idąc dobrym tokiem myślenia i zdrowym rozsądkiem, chwała bogu że tym wozem nie jeżdżą te śmierdziele i rumuny co zostawiają syf w kabinie i nie dbają wcale o wóz
3 tygodnie bez obu właścicieli starczyło, aby w 8197 w kabinie rozwinęła się nowa cywilizacja, przycisk świateł awaryjnych został rozjebany, a wajcha kierunkowskaza praktycznie nie działa...
Teoria nie równa się praktyce. Szczególnie w tym przypadku.
Nie wiem, czy już na to wpadłeś, ale prędzej czy później zapewne dojdzie do tego,że na wszystkich zajezdniach zlikwidują owe ''właścicielstwo'' wozów. A co do twojego wpisu powyżej - może i dobrze, że jest nakaz na tej twojej Stalowej, by usunąć wszystkie okleiny. W dupach się poprzewracało i na przykładzie 5437 do wozów jest ograniczony dostęp, bo jaśnie Pan uważa, że pojazd MZA jest jego własnością.Desert pisze:Idąc dobrym tokiem myślenia i zdrowym rozsądkiem, chwała bogu że tym wozem nie jeżdżą te śmierdziele i rumuny co zostawiają syf w kabinie i nie dbają wcale o wóz
"Nie moja - To pierdole"
Co w konsekwencji doprowadzi do całkowitej ruiny taboru MZA, mimo, że niektórzy twierdzą, iż gorzej niż teraz być nie może.Santos pisze:prędzej czy później zapewne dojdzie do tego,że na wszystkich zajezdniach zlikwidują owe ''właścicielstwo'' wozów.
117 119 130 138 167 168 174 210 318 504 N36 N37
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.
Czasem okleiny były zrozumiane bo niektórzy pasażerowie lubili wkładać dziób do kabiny kierowcy, a jemu należny się choć trochę prywatność.
Co nie zmienia z faktu że już wydziałem kilka autobusów które już przeszły pewne granice przerabiając kabinę na mały kącik kibica legii.
Ostatnio zabronili słuchać radia w kabinie, dziś każą zdejmować naklejone osłony, a jutro pewnie zakażą oddychać kierowcy bo na klimatyzacje źle dzieła. ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Co nie zmienia z faktu że już wydziałem kilka autobusów które już przeszły pewne granice przerabiając kabinę na mały kącik kibica legii.
Ostatnio zabronili słuchać radia w kabinie, dziś każą zdejmować naklejone osłony, a jutro pewnie zakażą oddychać kierowcy bo na klimatyzacje źle dzieła.