Linie nocne po reformie
Moderator: Wiliam
Nie wiem i mnie to nie interesuje. Jesteśmy w XXI w. na Cetralnym powinna być możliwość zmiany godziny. To jest chore, że wsiadając przed 4 do autobusu na tak dużym krańcu, w stolicy ( jak się chcemy nazywać ) zachodnio-europejskiego Państwa są problemy z przestawieniem godziny do tyłu.Adam G. pisze:a jak niby miały zostać przestawione?Websterek pisze:Ja akurat wracałem i w 2 autobusach, którymi jechałem godziny nie zostały przestawione.
Wkońcu pasażer to zuo, ma się cieszyć, że ma szanse jechać rozklekotanym Ikarusem, nie mają prawa do wymagania egzekwowania standardów europejskich, najlepiej jest jak jest. Komunikacja miejska nie jest dla pasażera, a najlepiej aby go nie było wcale.MeWa pisze:Normalnie tragedia narodowa
Może MeWa zajmij się metrem...tak będzie lepiej.
- MeWa
- Cukiereczek
A znasz przykłady z innych miast europejskich - jak tam przebiega zmiana czasu? Masz jakieś porównanie? Czy też tylko "wydaje Ci się"?
Twój lament wydaje mi się po prostu śmieszny - myślę, że są znacznie poważniejsze problemy w komunikacji niż nieprzestawione od razu w nocy zegary.
Twój lament wydaje mi się po prostu śmieszny - myślę, że są znacznie poważniejsze problemy w komunikacji niż nieprzestawione od razu w nocy zegary.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Widzę, że betonu nie przebije. Tu nawet młot pneumatyczny nie pomoże...MeWa pisze:A znasz przykłady z innych miast europejskich - jak tam przebiega zmiana czasu? Masz jakieś porównanie? Czy też tylko "wydaje Ci się"?
Z jednej strony mój iPhone przestawił czas automatycznie, z drugiej jednak moja nowoczesna i zgodna z europejskimi standardami kuchenka mikrofalowa już nie. Musiałem to robić rano ręcznie, a do tego przez pierwsze 10 minut byłem przez nią wprowadzany w błąd! Najwyraźniej kuchenka mikrofalowa nie jest dla użytkownika, a najlepiej aby go nie było wcale.
Gronkiewicz-Waltz i Ruta powinni się cieszyć - najwyraźniej komunikacja w Warszawie jest już na tak wysokim poziomie, że pasażerowie nie mają innych problemów niż nieprzestawione zegary.
Gronkiewicz-Waltz i Ruta powinni się cieszyć - najwyraźniej komunikacja w Warszawie jest już na tak wysokim poziomie, że pasażerowie nie mają innych problemów niż nieprzestawione zegary.
- MeWa
- Cukiereczek
skończyły się argumenty?Websterek pisze:Widzę, że betonu nie przebije. Tu nawet młot pneumatyczny nie pomoże...MeWa pisze:A znasz przykłady z innych miast europejskich - jak tam przebiega zmiana czasu? Masz jakieś porównanie? Czy też tylko "wydaje Ci się"?
- Solaris U10
-
Domino2001
- MeWa
- Cukiereczek
To znaczy najwyraźniej, że masz problemy ze wzrokiem.Websterek pisze:Co to zmieni? Ja widzę, że już nie mam z Tobą o czym rozmawiać, skoro dla Ciebie ignorowanie zmiany czasu, nie powinno być zmienione.MeWa pisze:skończyły się argumenty? brak odpowiedzi na pytania?
Zresztą spójrz na siebie i swoje stanowisko - "Nie wiem i mnie to nie interesuje".
Ponieważ jesteś moim rówieśnikiem, w tym momencie wstyd mi, że podajesz swój wiek w profilu. Zachowujesz się jak stetryczały stary piernik, któremu nudzi się w życiu, bo już nie pracuje a jego światopogląd kształtują "Fakt", "Klan" i "1000 krzyżówek panoramicznych".Websterek pisze:Kupuje bilet, więc jak najbardziej mam prawo wymagać i nie musi mnie interesować sposób wykonania. Ja, jako pasażer mam być zadowolony z jakości usług, za które płace.
Bo co, raz w roku zegar podaje złą godzinę i już jesteś niezadowolony z jakości usług? To przesądza sprawę i z tego powodu uważasz ZTM za zacofaną organizację?
Zacznij może jeszcze żądać odszkodowań od ZTM za to że jak ktoś wpakuje się pod tramwaj, to nie podstawią od razu nowego składu żeby Cię zawiózł dalej...
- MeWa
- Cukiereczek
tak możesz dyskutować na forum onetu, a nie na forum osób, które deklarują jako tako znajomość tematu, zainteresowanie (zresztą nie wiem, jaki byłby cel dyskusji przy założeniu "mnie to nie interesuje"...)Websterek pisze:Kupuje bilet, więc jak najbardziej mam prawo wymagać i nie musi mnie interesować sposób wykonania. Ja, jako pasażer mam być zadowolony z jakości usług, za które płace.MeWa pisze:Zresztą spójrz na siebie i swoje stanowisko - "Nie wiem i mnie to nie interesuje".