- Wrocławska - Widawska - Obrońców Tobruku - Maczka - al. AK - Wisłostrada
- Wrocławska - Radiowa - Dywizjonu 303 - Obozowa - al. Prymasa Tysiąclecia - tzw. TŁ
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Czekasz do usranej śmierci:) Pomogłem?Piter232 pisze:Jak wygląda kwestia przecinania samochodem trasy maratonu? Policja puszcza w przerwach pomiędzy zawodnikami samochody, nie robią tego wcale czy trzeba z klaksonem i włączonymi wycieraczkami ()przejechać na dziko ? Pytam w tym temacie w kontekście TEGO i się upewniam, czy dojadę szybko i sprawnie.
PS. Jak można było wpaść na łączenie odcinków 5 i 6 w ten sposób ? Na skrzyżowaniu Wilanowskiej i Sobieskiego młyn i burdel będzie nieziemski
Jak przejazd jest tylko "w poprzek", to jeszcze ujdzie. Jak dochodzą do tego relacje skrętne, to już jest dramat. Pamiętam że na jesieni chciałem podjechać 166 z Belgradzkiej na Bażantarni. Na al. Ken staliśmy pół godziny, w tym z 10-15 min. jako pierwsi w kolejce, bo pan policmajster cały czas przepuszczał relację PółnocPiter232 pisze:Jak wygląda kwestia przecinania samochodem trasy maratonu?
Poniekądkajo pisze:Czekasz do usranej śmierci:) Pomogłem?
No to ładnie... ok, w takim razie pytanie zasadnicze - potrzebuję się przedostać z lotniska na Stary Wilanów (samochodem) i nie wiem - Doliną Służewiecką i modlić się o przecięcie Sobieskiego przez Bonifacego lub Śródziemnomorskiej czy... właśnie, następny możliwy objazd który przychodzi do głowy to kombinowanie Jagielską - Działkową - Prawdziwka. Mogę jeszcze kombinować z Arbuzową - Rzodkiewki - Klimczaka ale to też wiąże się z cięciem trasy Maratonu i prawdopodobnym utknięciem wraz z wkurzonymi mieszkańcami Miasteczka.Daniel_FCB pisze: Jak dochodzą do tego relacje skrętne, to już jest dramat.
Czasem trzeba ze 2-3 minuty poczekać, ale tak to nie ma problemu, policjant zazwyczaj doradza "pan myknie szybko między tymi dwoma" i po sprawiePiter232 pisze:No właśnie ciężko czasem trafić na moment, kiedy nie biegnąChyba jednak zdecyduję się na Żwirki - Łazienkowską - Wał - Siekierkowską, w niedzielę ze sprawnym przejazdem nie powinno być większego problemu.
Trzeba jeszcze trafić na dobrego policjantaR-9 Chełmska pisze:policjant zazwyczaj doradza "pan myknie szybko między tymi dwoma" i po sprawie