Moderator: Wiliam
-
Websterek
MeWa pisze:zresztą nie wiem, jaki byłby cel dyskusji przy założeniu "mnie to nie interesuje"...)
A no taki, że może ktoś znający się na temacie oświeciłby mnie, że np. w RnG, czy PIXELu np. nie ma takiej możliwości zmiany czasu po przez jakiś nadajnik, czy coś zamontowane gdzieś na pętli na Centralnym.
Co nie zmienia faktu, że mnie jako pasażera akurat nie powinno to obchodzić.
-
JotPeCet
Websterek pisze:Co nie zmienia faktu, że mnie jako pasażera akurat nie powinno to obchodzić.
Skoro Ciebie nie obchodzi, to proszę, nie zaprzątaj naszych głów takimi dyrdymałami!
Polityka złym doradcą w pracy!
-
marcus
Websterek pisze:MeWa pisze:zresztą nie wiem, jaki byłby cel dyskusji przy założeniu "mnie to nie interesuje"...)
A no taki, że może ktoś znający się na temacie oświeciłby mnie, że np. w RnG, czy PIXELu np. nie ma takiej możliwości zmiany czasu po przez jakiś nadajnik, czy coś zamontowane gdzieś na pętli na Centralnym.
Co nie zmienia faktu, że mnie jako pasażera akurat nie powinno to obchodzić.
Źle się czujesz? Co za nadajnik na Centralnym? Po co miałby tam być?
-
person
- (geograf)
marcus pisze:Źle się czujesz? Co za nadajnik na Centralnym? Po co miałby tam być?
Żeby być użytym dwa razy w roku.
-
marcus
person pisze:marcus pisze:Źle się czujesz? Co za nadajnik na Centralnym? Po co miałby tam być?
Żeby być użytym dwa razy w roku.
Taa, biorąc pod uwagę, jaki procent wszystkich autobusów w ostatnią niedzielę marca/października o 3:00 znajduje się na Centralnym

-
TGM
Z rozkładu 189:
DP:
| 22 | 03k [13] [18w 23k 38 [43w [53z
DS:
| 22 |[08] 23k 33 [43z
w - kurs tylko do przystanku POSTĘPU
z - kurs tylko do przystanku POSTĘPU;
na przystanku RZYMOWSKIEGO możliwość przesiadki na linię N01

-
pawcio
Literówka. Do poprawienia w najbliższym czasie podobnie jak jeden niskopodłogowy zjazd "na Kleszczową".
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Maybach
Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale tak czy tak warto o tym przypomnieć. Co to jest za paranoja z obsługą przystanku Park Praski przez linie nocne?! Na dechach i w rozkładach internetowych przystanek jest wyszczególniony, ale za to na słupku i wiacie naklejek ani rozkładów nie ma. Jak to wreszcie jest? Kompletne partactwo i dezinformacja...
PS. Nie można było chociaż na dzisiejszą noc uruchomić tego przystanku chociażby tymczasowo przy normalnej jezdni? (poza obrębem trambuspasa)
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Maybach pisze:Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale tak czy tak warto o tym przypomnieć. Co to jest za paranoja z obsługą przystanku Park Praski przez linie nocne?! Na dechach i w rozkładach internetowych przystanek jest wyszczególniony, ale za to na słupku i wiacie naklejek ani rozkładów nie ma. Jak to wreszcie jest? Kompletne partactwo i dezinformacja...
PS. Nie można było chociaż na dzisiejszą noc uruchomić tego przystanku chociażby tymczasowo przy normalnej jezdni? (poza obrębem trambuspasa)
Przystanek Park Praski nie obowiązuje...
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=225&l=1
-
Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Uzgodnienia z Inżynierem Ruchu były jasne - żadnych przystanków, nawet nocnych, bo jezdnia jest jednopasowa.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Maybach
SławekM pisze:Maybach pisze:Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale tak czy tak warto o tym przypomnieć. Co to jest za paranoja z obsługą przystanku Park Praski przez linie nocne?! Na dechach i w rozkładach internetowych przystanek jest wyszczególniony, ale za to na słupku i wiacie naklejek ani rozkładów nie ma. Jak to wreszcie jest? Kompletne partactwo i dezinformacja...
Przystanek Park Praski nie obowiązuje...
http://www.ztm.waw.pl/zmiany.php?c=102&i=225&l=1
Dobrze o tym wiem, tylko dlaczego ZTM sieje dezinformację, umieszczając ten przystanek w rozkładach w internecie?
Glonojad pisze:Uzgodnienia z Inżynierem Ruchu były jasne - żadnych przystanków, nawet nocnych, bo jezdnia jest jednopasowa.
Nawet na jedną noc nie dałoby się zrobić wyjątku?
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03
-
SławekM
- (solaris8315)
-
Kontakt:
Maybach pisze:Dobrze o tym wiem, tylko dlaczego ZTM sieje dezinformację, umieszczając ten przystanek w rozkładach w internecie?
Żeby było fajniej. Przez jakiś czas naklejki były przekreślone, potem znikły, potem znów się pojawiły przekreślone aż w końcu zniknęły na stałe...
-
Adam G.
To w ogóle jest jedna wielka paranoja, po prostu esencja polskiego i warszawskiego myślenia "niedasię". W innych krajach - ba, nawet miastach - nie ma z takimi rzeczami problemów...
noidea
-
Walas
Maybach pisze:Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale tak czy tak warto o tym przypomnieć. Co to jest za paranoja z obsługą przystanku Park Praski przez linie nocne?! Na dechach i w rozkładach internetowych przystanek jest wyszczególniony, ale za to na słupku i wiacie naklejek ani rozkładów nie ma. Jak to wreszcie jest? Kompletne partactwo i dezinformacja...
Może trza było spojrzeć na żółtą karteczkę pod tablicą
Bo ostanio jak jechałem 5282 na 46/
N63 to pod tablicą miał kartkę że:
PRZYSTANEK PARK PRASKI
NIE FUNKCJONUJE
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
-
Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Maybach pisze:
Glonojad pisze:Uzgodnienia z Inżynierem Ruchu były jasne - żadnych przystanków, nawet nocnych, bo jezdnia jest jednopasowa.
Nawet na jedną noc nie dałoby się zrobić wyjątku?
Tego nie wiem. Pewnie by się dało, gdyby ktoś opracował projekt czasowej organizacji ruchu "na czas obsługi imprezy".
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.