A Bednarskiej już tam nie ma?
Przystanki na żądanie
Moderator: Wiliam
Na Radiowej WAT prawie na wszystkich kursach ktoś mi wsiada lub wysiada. Nierealne.
Dywizjonu 303 to 523 nie ma w ogóle. Radiowa-WAT w niektórych godzinach jest uczęszczana, ale w innych jest pusto, czyli moim zdaniem mógłby być NŻ dla wszystkich.
Jeszcze na pewno Malinowa dla 207 powinna być NŻ. Chyba tylko dla 207, bo z kolei w 517 zwykle ktoś tam wsiada. Podobnie zresztą jak na Spisaka, czyli chyba rzeczywiście jest w tym logika, że ten ostatni jest NŻ dla 207, a dla 517 stały.
A z tym że PKP Żwirki i Wigury jest dla 168 stały to się ktoś pomylił czy jak ? Dla 175 i 188 jest NŻ i nie ma potrzeby żeby był stały.
-
To błąd, bo 141 miało NŻ
Napisałem do nich oficjalnie, właśnie mi odpisali, że Archimedesa zmienią na NŻ, a pozostałe nie, bo wystarczająco dużo ludzi wsiada (w ponad 70% kursów ktoś wsiada). No widocznie ja jeżdżę w takich dniach i porach, że zwykle trafiam na te 30%.Zaruskiego NŻ
Radiowa-WAT NŻ
Dywizjonu 303 NŻ
Archimedesa NŻ
Wymieniłem im też Szwoleżerów (ale też stwierdzili że nie) oraz Malinową dla 207. To tu przyznali, że dla 207 jest słabo wykorzystywany, ale skoro dla 517 jest wystarczająco, to niech zostanie stały, bo lepiej jak jest jednolity charakter dla wszystkich linii. Co ciekawe, tak jak pisałem - sąsiedni Spisaka jest dla 517 stały, dla 207 NŻ, a dla 191 w jedną stronę stały, a w drugą NŻ (bałagan, ale w sumie mniej więcej zgodnie z wykorzystaniem).
Napisz jeszcze o Żwirki - tam powinno być dla 168 na żądanie.
Tak, to wczoraj im też napisałem od razu.
Dzięki!
Charakter przystanku Grawerska 01 powinien być zmieniony na "stały" z jednoczesną likwidacją PKP Rembertów 03.
-
- ZielonyJamnik