Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
kto mi powie (oczywiście w celach edukacyjnych) co to za kontrakty:
245 - pokazuje "poza dozwolonym terminem uzycia"
240 - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
239 - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
235 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
234 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
233 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
232 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
231 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
221 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
214 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
212 - "ważna tylko z uprawnieniem" - wejściówka do metra HDK/70+ (nowa taryfa)
211 - "ważna tylko z uprawnieniem" - wejściówka do metra HDK/70+ (stara taryfa)
210 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny 3 lata od skasowania (nowa taryfa)
czy któryś z nich kontrolujecie bez okazywania dodatkowych uprawnień?
245 - pokazuje "poza dozwolonym terminem uzycia"
240 - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
239 - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
235 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
234 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
233 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
232 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
231 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
221 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (stara taryfa)
214 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny rok od skasowania (nowa taryfa)
212 - "ważna tylko z uprawnieniem" - wejściówka do metra HDK/70+ (nowa taryfa)
211 - "ważna tylko z uprawnieniem" - wejściówka do metra HDK/70+ (stara taryfa)
210 - pokazuje v kasownika bez blokowania (pracowniczy?) - ważny 3 lata od skasowania (nowa taryfa)
czy któryś z nich kontrolujecie bez okazywania dodatkowych uprawnień?
Witam wszystkich serdecznie. Mam parę pytań a to pod forum wydaję mi się do ich zadania odpowiednie.
1. W jakim wieku mogę zostać kontrolerem? I czy mogę nim zostać tylko poprzez ogłaszany co jakiś dłuuuuższy okres czasu pobór?
2. Czy są jakieś stałe miejsca gdzie zawsze mogę spotkać się z kontrolą? Dlaczego zadaję takie pytanie? Bo chcę poobserwować pracę kontrolera, reakcje pasażerów na standardowe "bileciki do kontroli". Podejrzewam, że wydaję się to wam dziwne, ale co poradzę... mam takie upodobania a nie inne.
Pozdrawiam
1. W jakim wieku mogę zostać kontrolerem? I czy mogę nim zostać tylko poprzez ogłaszany co jakiś dłuuuuższy okres czasu pobór?
2. Czy są jakieś stałe miejsca gdzie zawsze mogę spotkać się z kontrolą? Dlaczego zadaję takie pytanie? Bo chcę poobserwować pracę kontrolera, reakcje pasażerów na standardowe "bileciki do kontroli". Podejrzewam, że wydaję się to wam dziwne, ale co poradzę... mam takie upodobania a nie inne.
Pozdrawiam
Kerugo pisze:2. Czy są jakieś stałe miejsca gdzie zawsze mogę spotkać się z kontrolą? Dlaczego zadaję takie pytanie? Bo chcę poobserwować pracę kontrolera, reakcje pasażerów na standardowe "bileciki do kontroli". Podejrzewam, że wydaję się to wam dziwne, ale co poradzę... mam takie upodobania a nie inne.
Lubię wzbudzać respektKerugo pisze:Podejrzewam, że wydaję się to wam dziwne, ale co poradzę... mam takie upodobania a nie inne.
Tak. Chyba że masz znajomościKerugo pisze:I czy mogę nim zostać tylko poprzez ogłaszany co jakiś dłuuuuższy okres czasu pobór?
Nie. W niektórych miejscach jest częściej. Ale nie ma miejsca gdzie kontrole są codziennieKerugo pisze:Czy są jakieś stałe miejsca gdzie zawsze mogę spotkać się z kontrolą?
Nie zawszeashir pisze:(w szczególności w Śródmieściu)
Też nabory ogłaszająPaweł D. pisze:ZW Renoma poszukuje nieustannie