Zmiany obsługowe - październik 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Najwyraźniej 5960 wie lepiej skąd wracają 
Wiadomo, jak długo jeszcze?pawcio pisze:No właśnie chwilowo nie mamy bo nie mamy jednego mostu EEC i tramwajów na Bródnie.
On wie z kąd.Szeregowy_Równoległy pisze:Najwyraźniej 5960 wie lepiej skąd wracają
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ŁK
- J.Kaczmarski
A jednak z "Kleszczowej" będą przeguby na Z-4. 
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Czy na drugi przegub na popołudniowym dodatku na 122 jest planowy od października, czy jest to dziwadło? Bo dwa dni pod rząd jeżdżą dwa przeguby na tej linii. Dotąd był tylko jeden.
Tylko jeden przegub jest planowy.Georg pisze:Czy na drugi przegub na popołudniowym dodatku na 122 jest planowy od października, czy jest to dziwadło? Bo dwa dni pod rząd jeżdżą dwa przeguby na tej linii. Dotąd był tylko jeden.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Od jutra EEC ma wejść na dwie brygady 198. Przy czym wiara w sukces jest tak duża że Ostrobramska będzie utrzymać rezerwę czynną w razie gdyby.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Robert 514
jakby co to znikną szybko bo burmistrz już dziala , widział napełnienie SU z R-3 i widział ten wóz EECpawcio pisze:Od jutra EEC ma wejść na dwie brygady 198. Przy czym wiara w sukces jest tak duża że Ostrobramska będzie utrzymać rezerwę czynną w razie gdyby.
I chyba weszła, bo chwilę po piątej na zakład zjechał jakiś dziesięciometrowy calak. W sumie: Jakoś przed piątą widziałem A262(?) na Marsa.pawcio pisze:Od jutra EEC ma wejść na dwie brygady 198. Przy czym wiara w sukces jest tak duża że Ostrobramska będzie utrzymać rezerwę czynną w razie gdyby.
Owszem, weszła. Zdjęcia dla zainteresowanych:Pawel_ pisze:I chyba weszła, bo chwilę po piątej na zakład zjechał jakiś dziesięciometrowy calak. W sumie: Jakoś przed piątą widziałem A262(?) na Marsa.pawcio pisze:Od jutra EEC ma wejść na dwie brygady 198. Przy czym wiara w sukces jest tak duża że Ostrobramska będzie utrzymać rezerwę czynną w razie gdyby.
http://www.wgkm.waw.pl/galeria/displayi ... p?pid=2318
http://www.wgkm.waw.pl/galeria/displayi ... p?pid=2316
http://www.wgkm.waw.pl/galeria/displayi ... p?pid=2317
Moje zdjęcia: Phototrans - WGKM
-
michał1984
Ile jest obecnie dodatków z Woronicza na 118
bo jeśli jest 8c a widziałem 013 więc wychodzi że 5 a na wgkm pisze 4 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Woronicza? Na 118? Poważnie? Niedługo Kleszczowa do Rzakty będzie jeździła... ![;]](./images/smilies/krzywy.gif)
A co? Że niby za daleko z Woronicza na Politechnikę?
Przywrócić 118 na Kazimierzowską, będzie bliżej
.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Pięknie się wystawiłem na strzał.