Przecież na Z14 nikt niczego nie nakazywał, a o Z17 nie wiem o jakiej wersji mówisz, ale na każdej z 3 jakie pamiętam to były Jelcze, a na jednej z nich dosyć często nawet zmodernizowane Jelcze.fraktal pisze:Zależy kiedy wyjeżdżają. Na 3 zmianówki powinni wysyłać wozy z dużymi kabinami - jeśli wcześnie wyjeżdżają i późno zjeżdżają. Zresztą jak ZTM chce, to może nakazać - na Z14 żadnego gniota nie było. Podobnie na Z17 rzadko gniot się trafiał. W większości były solarisy.
Zmiany obsługowe - marzec 2016
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Brygada jest na 12m wóz i może iść i Jelcz i Solaris.fraktal pisze:Zależy kiedy wyjeżdżają. Na 3 zmianówki powinni wysyłać wozy z dużymi kabinami - jeśli wcześnie wyjeżdżają i późno zjeżdżają. Zresztą jak ZTM chce, to może nakazać - na Z14 żadnego gniota nie było. Podobnie na Z17 rzadko gniot się trafiał. W większości były solarisy.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Wystarczy, że Stalowa nie otrzyma naklejek na tablice boczne starego typu i już pójdzie wóz z elektrodechami, mądrale.
A to nie jest jedyny sposób. Oczywiście, zaznaczam, że nie wiem czy tak będzie w przypadku 101.
Michalczewskiego na 723 jeszcze nie grali. Ciekawa sprawa i szkoda, że tylko rano 
Mądralo, nawet na linie uruchamiane tylko na kilka godzin robi się tablice boczne z koralami i to nawet jak zakład ma do wystawienia tylko jedną brygadę i spokojnie mógłby wysłać wóz z elektrodechą.fraktal pisze:Wystarczy, że Stalowa nie otrzyma naklejek na tablice boczne starego typu i już pójdzie wóz z elektrodechami, mądrale.A to nie jest jedyny sposób. Oczywiście, zaznaczam, że nie wiem czy tak będzie w przypadku 101.
- J.Kaczmarski
A później te korale z bykami i błędami.ashir pisze:nawet na linie uruchamiane tylko na kilka godzin robi się tablice boczne z koralami i to nawet jak zakład ma do wystawienia tylko jedną brygadę i spokojnie mógłby wysłać wóz z elektrodechą.
Poszukiwane wozy : 8005 8019 8036
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
Suchożebry
115 143 153 196 KM2 S2 704
17
O bykach to kilka podforów niżej. O błędach na koralach - na IP. Tu - nie.
112 120 190 240 256 412 527 E-9 L43 L45 N11
Dziś przespacerowałem się Krakowskim Przedmieściem i zauważyłem, że "Ostrobramska" na wszystkie swoje linie jadące po KP wystawiła tylko gazowce i hybrydy - na 111, 116, 175, 180 itp. Chyba nawet na E-2, choć tego nie jestem pewien. Wygląda to na to, że ktoś chciał, żeby na Krakowskim było bardziej ekologicznie. Ale pewnie zaraz ashir napisze, że i tu mógł się pojawić każdy wóz...
No i dziś neo gniot jeździł na 101.
Tylko patrzeć jak pasażerowie zaczną protestować. 
-
Robert 514
nie wszystkie hybrydy były na KP bo jedna tradycyjnie na 514
Oczywiście i wątpię, żeby na każdej brygadzie był "ekologiczny" wóz, ale nie wykluczam, że może tak się zdarzyło.fraktal pisze:Dziś przespacerowałem się Krakowskim Przedmieściem i zauważyłem, że "Ostrobramska" na wszystkie swoje linie jadące po KP wystawiła tylko gazowce i hybrydy - na 111, 116, 175, 180 itp. Chyba nawet na E-2, choć tego nie jestem pewien. Wygląda to na to, że ktoś chciał, żeby na Krakowskim było bardziej ekologicznie. Ale pewnie zaraz ashir napisze, że i tu mógł się pojawić każdy wóz...
Już pierwszego dnia jeździły 2 Mastera, ale co w tym dziwnego?drobert pisze:No i dziś neo gniot jeździł na 101.
-
Krzysiek_S
Czy od jutra zmieni się ilość brygad na linii 213 względnie od poniedziałku ?. Alpino ?. Po wprowadzeniu nowego rozkładu podwójnie objazdowego autobus na pętlę Błota planowo pojawia się dwie minuty po planowym odjeździe autobusy z pętli . Więc raczej to nie ten sam wóz. 
Więc wychodzi 5 brygada, tylko niekoniecznie całodzienna . Nie sprawdzałem wszystkich przyjazdów i odjazdów.
Więc wychodzi 5 brygada, tylko niekoniecznie całodzienna . Nie sprawdzałem wszystkich przyjazdów i odjazdów.
Dochodzi 5 całka.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
To już wiadomo dlaczego 1 Alpino było wolne.