Właśnie miałem o to zapytać: co tam było nie tak, że w tak ekspresowym tempie naprawili? Byłem przekonany, że podjazdy Potrzebną do Wagonowni to już historia.kamilpl pisze: ↑31 sty 2023, 16:01https://www.wtp.waw.pl/zmiany/2023/01/3 ... agonownia/ Szybko przywrócili podjazdy, nie tak jak z odolanami
Objazdy i inne okresowe zmiany tras autobusów - 2023
Moderator: Wiliam
A z jakiego powodu zostały zlikwidowane podjazdy 900 do Czajki? Nie było chętnych?
Pewnie oczyszczalnia nie chciała żeby na ich teren autobusy wjeżdżały.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Komunikaty na przystankach podają, że likwidacja kursów wariantowych następuje na wniosek MPWiK.Georg pisze:A z jakiego powodu zostały zlikwidowane podjazdy 900 do Czajki? Nie było chętnych?
- fik
- Naczelne Chamidło
Pytanie, jaka była frekwencja, bo przesiadanie się na Poetów żeby podjechać te ostatnie metry to już perwersja wyższego rzędu.
the only thing that closes quicker than our caskets be the factories
Łapałem to 900 jakoś dwa lata temu w czerwcu, jak wyjeżdżało z Czajki kursem popołudniowym, to nikt nie wsiadł.
-
- Kontakt:
Dlaczego na nielegalu?Autobus Czerwon pisze:Praktykę mam taką, że jednak znakomita większość pracowników SKM chodzi na nielegalu na WKD Reduta Ordona, a Ci z Cargo do tramwajów na Wolskim. Tłumów na tym odcinku nigdy nie widziałem.
ŁK
-
- Kontakt:
Gdyż przechodzą przez tory kolejowe w miejscu niewyznaczonym.
A skąd masz pewność, że nie mają do tego nadanych uprawnień? Zresztą dziwne by było, gdyby pracownicy związani bezpośrednio z pociągami ich nie mieli.Autobus Czerwon pisze:Gdyż przechodzą przez tory kolejowe w miejscu niewyznaczonym.
ŁK
A wybudowano już wiadukt na Mszczonowskiej?
Swoją drogą - czy dzieje się coś w tym temacie?
A jakie to ma znaczenie?
ŁK
-
https://www.wtp.waw.pl/newsy/2023/02/17 ... 22-lutego/
Może Biden zostałby z nami na dłużej jak już samym jego przyjazdem udaje się wprowadzić takie zmiany.- trasa linii 521 zostanie skrócona – autobusy będą jeździły tylko na odcinku Falenica-Wiatraczna.
- autobusy linii 518 będą jeździły trasą Nowodwory–Metro Marymont.