No ja wiedziałem tylko o jednym razie - bodajże w maju oficjalną informację bodajże przeczytałem na 3-4 dni przed wydarzeniem, ale akurat na tamten dzień miałem już inne plany wcześniej , tak że nie zdążyłbym do 16. O drugim wejściu nic nie wiem, chyba że masz na myśli zwiedzanie dla VIP-ów - radnych i dziennikarzy. Redaktor Ossowski był zachwycony wizytą, jak przeczytałem. Po drugie, nawet jeśli przyjąć, że coś tam przeoczyłem, czego oczywiście nie mogę wykluczyć, to i tak pozostanę przy swoim zdaniu, że Dni Transportu Publicznego organizowane cyklicznie w połowie września, to najlepsza okazja, żeby pochwalić się nowymi inwestycjami w transport publiczny, więc szkoda, że w tym roku miasto z tego nie skorzystało, no bo czym się chwalić w te dni, jeśli nie nowoczesną i ekologiczną zajezdnią.MisiekK pisze: ↑09 wrz 2025, 16:29Były w tym roku w niedługim czasie DWA pełne wejścia bez ograniczeń.
Najlepszy żart jaki dziś przeczytałem. Informacje prawie miesiąc wcześniej w mediach, społecznościowych też, filmy promocyjne, CUPT, miasto stołeczne, przewoźnicy, ekrany w komunikacji.... Jakoś po 5 tysięcy ludzi na każdy termin się dowiedziało i przyszli całymi rodzinami.
Nie samo TW i MZA jest w Warszawie. Kolej na innych.
Wniosek: kampania wyborcza się skończyła, to miasto może sobie pozwolić na odpuszczenie DTP.