Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
eee to mi dziś sie śniło że fociłem tramwaje na żabie. Niby nic ciekawego ale jeden tramwaj wyskoczył z szyn i pojechał na trawe żeby nie blokować torowiska (Oczywiście zostawił ślady po przejeździe.), lub focąc 13N na 25 fota mi nie wyszła a motornicza ruszając śmiała się szyderczo
Eh za dużo wczoraj czekałem na trójeczke-solóweczke 
- Ikarusomaniak
sam żeś sie upiłGacek pisze:tak- 3 tygodnie temu w poniedziaąłek kiedy mnei upiłeś.RiZoNe pisze:a ja najbardziej lubie sen typu skok lub spadek z duzej wysokości..wtedy zaczyna mi się kręcić w głowie i się budzemieliście kiedyś taką akcje ?
Tylko to nie był sen a poranek))))))))
a wogóle dzisiaj śniło mi sie, że siódemki malowali wg wzoru kibli...tych niebieskich z żółtym pasem
Mi się ostatnio śniło, ze sie poparzyłem o kaloryfer w okolicach łokcia.
Rano tylko zobaczyłem wielki bąbel na ramieniu...
Rano tylko zobaczyłem wielki bąbel na ramieniu...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- R-9 Chełmska
Ja naszczęście mam rzadko sny
Ale dawno temu miałem sen że obudziłem się we własnym mieszkaniu, ale w latach 70. Z ciekawości poszedłem w stronę ulicy Puławskiej i wszystko było jak powinno być, stare samochody, tramwaje oraz autobusy, ale jakie miałem zdziwienie jak pod przystanek "Morskie OKO" podjechał jakiś szary niskopdłogowy tramwaj i nie był to karlik
Jak już chciałem sfocić to cudo na wyświetlaczu cyfraka pojawił się napis "Low Battery" i się obudziłem