Remont pÄtli KoĹo
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
MeWa, idźże ty już spać. Grójecka nie krzyżuje się z Hynka.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A już się bałem, że to rozjazdy na samej pętli wymieniają, skoro tam sobie leżały. To by było, jakby za parę lat mieli znowu rozwalać przy przebudowie pętli na "dwustronną". A podkłady nadal wymieniają w okolicach placu Inwalidów, gdzie raczej przydałaby się wymiana szyn, bo takie powykrzywiane już są. Ale cóż, trzeba było wymienić na wiadukcie Słowackiego, bo tam były dobreMeWa pisze:a teraz remontowane są rozjazdy na pętlę Cm. Wolski, więc pętla jest zupełnie - na razie - niefunkcjonalna... A z prac tramwajowych to należy wymienić też wymianę podkładów i torów na Hynka i chyba remontu przystanku tam zlokalizowanego...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Może wcale nie były, skoro wymieniono
.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
No to idź na Inwalidów i powiedz że tam są dobre 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na Marszałkowskiej-Andersa-Mickiwicza nie wolno inwestować, bo jest tam metro

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A, zapomniałem. Czyli do śmierci technicznej?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk