Remont pętli Koło

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 25 sie 2006, 23:59

MeWa, idźże ty już spać. Grójecka nie krzyżuje się z Hynka.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 26 sie 2006, 0:06

al. Krakowska... :D wybiłeś mnie z rytmu :P
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 29 sie 2006, 22:13

MeWa pisze:a teraz remontowane są rozjazdy na pętlę Cm. Wolski, więc pętla jest zupełnie - na razie - niefunkcjonalna... A z prac tramwajowych to należy wymienić też wymianę podkładów i torów na Hynka i chyba remontu przystanku tam zlokalizowanego...
A już się bałem, że to rozjazdy na samej pętli wymieniają, skoro tam sobie leżały. To by było, jakby za parę lat mieli znowu rozwalać przy przebudowie pętli na "dwustronną". A podkłady nadal wymieniają w okolicach placu Inwalidów, gdzie raczej przydałaby się wymiana szyn, bo takie powykrzywiane już są. Ale cóż, trzeba było wymienić na wiadukcie Słowackiego, bo tam były dobre ;)

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 30 sie 2006, 11:35

Może wcale nie były, skoro wymieniono :p.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 07 wrz 2006, 10:14

No to idź na Inwalidów i powiedz że tam są dobre :P
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"

"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 wrz 2006, 11:12

Na Marszałkowskiej-Andersa-Mickiwicza nie wolno inwestować, bo jest tam metro [-( :-$ :p :p :p
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

Awatar użytkownika
piotram

Post autor: piotram » 07 wrz 2006, 17:03

A, zapomniałem. Czyli do śmierci technicznej?
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"

"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 07 wrz 2006, 17:05

:-" :-k :-" O-)

ODPOWIEDZ