Ulubiony typ muzyki
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
New Romantic, New Wave, Pop/Rock, Rock 80s, Euro Disco i to co leci w Radiu Złote Przeboje Pogoda 100.1 FM, czyli Oldies but Goldies.
Gocławska linia mikrobusowa:
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
211 Gocław, Bora - Komorowskiego, Jugosłowiańska, Fieldorfa, Umińskiego, Rechniewskiego, Nowaka - Jeziorańskiego, Żymirskiego, Motorowa, Poligonowa, Grenadierów, Grochowska, Praga Płd. - Ratusz
Bo fantazja jest od tego
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dużo by tego było..rock, metal, pop nawet czasem trochę klasyki. Lubie format gold. Nie słucham w sumie tylko techno, hip-hopu, disco polo itp. czyli jest to jednoznaczne, że nie przepadam za formatem CHR.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
A tu Cię zaskocze, że niejacek2357 pisze:zapodasz jakieś ulubione utwory?R-11 Kleszczowa pisze:metal![]()
![]()
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
No patrzjacek2357 pisze:Nie zaskoczyłeś mnieR-11 Kleszczowa pisze:A tu Cię zaskocze, że nie![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Inne
czyli tłuste bity, przefiltrowane soprany, seksi nuty, bassowe uderzenie spod znaku dance, techno, trance i troche kołyszącego POPu,itd. Czyli grube zmixowane granie. A jeśli chodzi o radio to Eska (przede wszystkim program "Live remix" tudzież kiedyś "Club dance night" a w dzień Radiostacja. 
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9
- Colony
- Kontakt:
Hmm trochę tego będzie:
metal - naprawdę całe mnóstwo zespołów, z przeróżnych podgatunków i o najróżniejszym brzmieniu
rock/rock progresywny - klimaty zbliżone do Porcupine Tree, Riverside, Tool'a, APC, ale też klasyka czy Deep Purple, Pink Floyd czy Motorhead
post rock - Sigur Ros, Mogwai, Neurosis, Isis
awangarda/fusion - Ulver, Peccatum, Antimatter
industial - Killing Joke, Ministry, Godflesh
ethnic - Dead Can Dance, Karl Sanders
Po za tym sporo trip-hopu, ambientu, free jazzu, electroniki, grindcore'a i mnóstwo innej alternatywy.
metal - naprawdę całe mnóstwo zespołów, z przeróżnych podgatunków i o najróżniejszym brzmieniu
rock/rock progresywny - klimaty zbliżone do Porcupine Tree, Riverside, Tool'a, APC, ale też klasyka czy Deep Purple, Pink Floyd czy Motorhead
post rock - Sigur Ros, Mogwai, Neurosis, Isis
awangarda/fusion - Ulver, Peccatum, Antimatter
industial - Killing Joke, Ministry, Godflesh
ethnic - Dead Can Dance, Karl Sanders
Po za tym sporo trip-hopu, ambientu, free jazzu, electroniki, grindcore'a i mnóstwo innej alternatywy.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)