Ludzie to jednak parapety sąFlash8222 pisze:ale faktycznie przyszły takie skargi.
Reklamy na oraz w autobusach
skarg chyba jednak nie było.. ZTM nie polecał niczego usuwać.. z tego co wiemFlash8222 pisze:Czy zostaną usunięte to niewiadomo, ale faktycznie przyszły takie skargi.MZ pisze:Nieoficjalnie dowiedziałem się wczoraj, że ZTM polecił ponoć usunięcie haseł typu "Kto ma dziś seksowną bieliznę, ręka do góry" oraz "Kto ma kolczyk w dziwnym miejscu, ręka do góry". Stało się tak po skargach części pasażerów, którym nie podobały się takie napisy. Czy ktoś może potwierdzić, że rzeczywiście te hasła będą usunięte z autobusów?
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Ja zaobserwowałem już kilka razy jak ludzie po przeczytaniu tych haseł najzwyczajniej przestawali trzymać się za te uchwytysolaris8315 pisze:Z reguły ludzie z uśmiechem podchodzą do tej reklamy
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Hehe, dobreColony pisze:"Patrząc na podłogę nikogo nie poderwiesz."
[ Dodano: 2007-03-18, 00:40 ]
Jeśli były, to chyba tylko od ponuraków zawszonych bez grama poczucia humoru...yesterday pisze:skarg chyba jednak nie było..
[ Dodano: 2007-03-18, 00:41 ]
Dobre pytanie. Bo bardziej wkurzają mnie te siatki, niż napisy, po przeczytaniu których przynajmniej można się uśmiechnąć w tym ponurym życiu.Hieronim pisze:A czy jest szansa, aby ZTM zajął się problemem "siatek" na szybach autobusów?
levar pisze:Dobre pytanie. Bo bardziej wkurzają mnie te siatki, niż napisy, po przeczytaniu których przynajmniej można się uśmiechnąć w tym ponurym życiu.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
OWV to pryszcz, gorzej z folią, którą jeszcze naklejają na OWV...MZ pisze:takiego problemu jak w Radomiu, gdzie niestety wolno kleić z obu stron i wtedy jedzie się karawanem, a nie autobusem
Na temat samych reklam, czy pokrewne?MZ pisze:Bo ja ostatnio też zastanawiam się, jak u siebie skutecznie uświadomić niektórym, co sądzą na ten temat pasażerowie.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Ech w Radomiu jakaś plaga folii OWV panuje w Radomiu. W ciagu tygodnia dostało ją kilka niskaczy (Deskorolek zazwyczaj, większosć całopojazdowe). I rzeczywiście przez tę siatkę razem z folią praktycznie NIC nie widać. Wygląda to tak jakby szyba była wiecznie mokra, tak że nawet wpatrywanie się w te kółeczka nic nie daje...
Normalnie spokoo... Szfostwo MPK i MZDiK które na to pozwala jeździ sobie swoimi "furami" i trzepie kabzę, a my nie dość że płacimy za bilety KM, to w zamian nic nie możemy zobaczyć z autobusu.
(To taka dygresja na przykładzie Radomia, ale problem dotyczy pewnie nie tylko nas...) 
Moje linie: 111, 123, 148, 168, 213, 225, 311 509, N02, N03, N22, N72, N75
- MeWa
- Cukiereczek
w metrze to tylko pamiętam jedną akcję z zasłanianiem reklam Media MarktColony pisze:W metrze na podłodze nadal są. Łącznie z pięknym napisem: "Patrząc na podłogę nikogo nie poderwiesz."
Jeżeli chodzi o tramwaje i autobusy, to folia OWV znacznie utrudnia obserwację, zwłaszcza jeśli jest deszcz, czy też szyba jest brudna.
Osobiście, przy dłuższym spoglądaniu przez oklejoną szybę niż chwila, zaczynają mnie oczy boleć, "męczę się". Nie wiem kto wpadł na tak głupi pomysł z oklejaniem okien...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]