Ale skąd w ogóle jakieś twoje wewnętrzne przekonanie o 'zapracowywaniu się' w Staszicu, bo ja nie ogarniam, skąd bierzesz takie głupoty?Premo pisze:Jak ktoś lubi się zapracowywać to niech sobie idzie do StaszicaFikander pisze:co ma piernik do wiatraka?
Egzaminy gimnazjalne
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Solaris U10
Mądra decyzjaJaneczek pisze:Nie wiem na ile punkcików mogę liczyć, ale wiem gdzie bardzo chcę iść do szkoły. Tą szkołą jest... tak Santosie, LO na Chyliczkowskiej w Piasecznie. Na pewno nie chcę dojeżdzać codziennie do Warszwy. Strata czasu. Będzie dobrze, na pewno
A do klasy o jakim profilu poszedłeś?Santos pisze:Mądra decyzjaJaneczek pisze:Nie wiem na ile punkcików mogę liczyć, ale wiem gdzie bardzo chcę iść do szkoły. Tą szkołą jest... tak Santosie, LO na Chyliczkowskiej w Piasecznie. Na pewno nie chcę dojeżdzać codziennie do Warszwy. Strata czasu. Będzie dobrze, na pewnoJa miałem z egzaminu 80 punktów,a łącznie 120 coś(albo 121,zapominiałem
)i się dostałem
A to LO przewyższa dużo poziomem wiele szkół warszawskich i na Mazowszu zajmuje 3x którąś pozycje
Tymczasem,niedawno pisałem egzamin gimnazjalny a teraz jeszcze 3 dni i kończe to LO
czas płynie nie ubłaganie szybko
Jestem ostatnim rocznikiem o takim profilu,czyli G - ArtystycznaJaneczek pisze:A do klasy o jakim profilu poszedłeś?Santos pisze: Mądra decyzjaJa miałem z egzaminu 80 punktów,a łącznie 120 coś(albo 121,zapominiałem
)i się dostałem
A to LO przewyższa dużo poziomem wiele szkół warszawskich i na Mazowszu zajmuje 3x którąś pozycje
Tymczasem,niedawno pisałem egzamin gimnazjalny a teraz jeszcze 3 dni i kończe to LO
czas płynie nie ubłaganie szybko
Mistrzu, jestem pewien, że jeszcze się w życiu do Warszawy najeżdzę. Poza tym ulicą Chyliczkowską kursują cztery linie i na brak autobusów narzekać nie będęPremo pisze:Tacy miłośnicy komunikacjiJaneczek pisze:Na pewno nie chcę dojeżdzać codziennie do Warszwy. Strata czasu
@Santos: Mam nadzieję, że pójdę do B'
jak mam lekcje w klasie od Chyliczkowskiej i jak jedzie jakiś pojazd MZA to głowa odrazu kieruje się kierunku wiadomymJaneczek pisze:Poza tym ulicą Chyliczkowską kursują cztery linie i na brak autobusów narzekać nie będę
MatematycznaJaneczek pisze:@Santos: Mam nadzieję, że pójdę do B'