Rozwaliłeś mnie tym tekstem
Waga forum
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Żadna nowośćchruscik pisze: i tak prawie codziennie spie w autobusie
Nie jestem tego taki pewienGacek pisze:Mówiłem Ci ze brak seksu powoduje tycie.
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
To ja z kolei opanowałem taki sen w nocnych. W swoim 611 (już niedługo odejdzieBusmann pisze:bo się zawsze budzę na około 1-2 przystanki przed tym, na którym mam wysiąść...
(Oczywiście w stanie wysokiego upojenia alkoholowego były też wpadki, tj. pobudka na Sadybie, i głośne: "O ku*wa
- fik
- Naczelne Chamidło
Nie trzeba mieć 25, przez ostatnie półtora roku - bez poważnej zmiany trybu życia, itp - przytyłem ponad 15 kilo.Gacek pisze:pownieniem dodać: w pewnym wieku...jak sie ma nascie lat to żeby nei wiem co zrobić to przemiana materii jest szybsza niz jak sie ma powyżej tych 25
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
-
Gacek
- Kontakt:
ale u Ciebie to chyba wskazane...Fikander pisze:Nie trzeba mieć 25, przez ostatnie półtora roku - bez poważnej zmiany trybu życia, itp - przytyłem ponad 15 kilo.Gacek pisze:pownieniem dodać: w pewnym wieku...jak sie ma nascie lat to żeby nei wiem co zrobić to przemiana materii jest szybsza niz jak sie ma powyżej tych 25
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja przy 176 mam 75 i nie uważam, by to było mało. Raczej bym chętnie odrobinę może nie tyle zrzucił, co zamienił na jakąś korzystniejszą tkankę... ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- fik
- Naczelne Chamidło
Spoko, kobieta do mnie mówi per 'grubas', to wszystko zniosęlevar pisze:Oczywiście bez urazy, Fik
Jeszcze jest kwestia ogólnej budowy ciała - zawsze miałem lekkie kości, i ważyłem (w liceum) 58-63 kilo, wyglądałem odrobinę anorektycznie, acz nie tragicznie. Są ludzie mojego wzrostu, którzy z moją wagą wyglądają na szczupłych - efekt mocnej, krępej budowy ciała. Ja celuję teraz w 75 i przerobienie odrobiny tłuszczu na coś ciekawszego
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
U mnie w ostatnim czasie się to jakoś odwróciło, kiedyś miałem dużo gorsząw pewnym wieku...jak sie ma nascie lat to żeby nei wiem co zrobić to przemiana materii jest szybsza niz jak sie ma powyżej tych 25
Aczkolwiek udało mi się ostatnio zrzucić parę zbędnych kilogramów (przerzucić na Fika?). Aktualnie 184/98.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
-
Gacek
- Kontakt:
no ja raczej jestem bardziej krępy niż smukły, ale i tka muszę zwalic pare kilo (ciekawe jakbym wyglądął gdybym ważył np 69 przy 176 cmFikander pisze:Spoko, kobieta do mnie mówi per 'grubas', to wszystko zniosęlevar pisze:Oczywiście bez urazy, Fik
Jeszcze jest kwestia ogólnej budowy ciała - zawsze miałem lekkie kości, i ważyłem (w liceum) 58-63 kilo, wyglądałem odrobinę anorektycznie, acz nie tragicznie. Są ludzie mojego wzrostu, którzy z moją wagą wyglądają na szczupłych - efekt mocnej, krępej budowy ciała. Ja celuję teraz w 75 i przerobienie odrobiny tłuszczu na coś ciekawszego
Całuję Was w Wasze małe serduszka.